Anca Neacşu, neagră de supărare: «Ma enerveaza nesimtirea asta!» Ce a păţit

Ultima actualizare:

    Anca Neacşu, fostă componentă a trupei ASIA.
Anca Neacşu, fostă componentă a trupei ASIA.

Anca Neacşu şi-a ieşit din fire din cauza unor mesaje pe care le primeşte pe pagina personală de Facebook. Vedeta recunoaşte că este exasperată de acei admiratori virtuali care în concepţia ei sunt atât de nesimţiţi încât îi cer bani.

În acest sens, ea a scris câteva cuvinte pe pagina personală de Facebook, cu privire la această situaţie.

"Ce urat urat urat!!! M-am saturat!!! Urat din partea unor "fani" sa ceara bani pe fb!!! Bai nene, unii oameni chiar cred ca tot ce zboara se mananca? Unii chiar cred ca daca-ti dau un like sau le raspunzi la un msg, ,,,,,,li se cuvine sa imparti si banii cu ei- asaa cu tupeu maxim!!!

Adica eu "TREBUIE sa am, ca doar am postat ca am concert" si nu numai!!! Fete,baieti......Tupeu maxim din partea unora! Ma enerveaza nesimtirea asta si primesc zilnic mesaje de genul asta sau apropos-uri k au nevoie de bani! M-am saturat de cuvantul "bani" din mesajele mele! E ceva jenant, urat si mi se pare o mare,mare nesimtire!

Aaaaa, am uitat sa va mai zic dragii mei, altii se autoinvita bai nene, la mine in Turcia! Cum e asta mai??? Am la mesaje de genul asta la greu! Cat tupeu poti avea? Aa, esti artist si trebuie sa fii agatat pe fb ca poate poate ii pica ceva.... Daca ii mai dai si un like, mamaa miaa, deja isi si face planuri cu banii pe care o sa ii primeasca! Oamenii astia au in lista lor de amici numai artisti ca poate pica ceva!

Ca si om, sunt "mana larga" asa mi s-a zis, si cu banii si cu altele, sar in ajutor fara sa mi se ceara, foarte repede, insa deja intru in altele.... Ma enerveaza la maxim "cersetorii" de pe facebook si cred k ar fi mai bine sa se stearga ei singuri din lista mea! Incredibil cat tupeu poate exista!!! As scrie un mil de randuri, m-am enervat tare pt ca e a mia oara cand gasesc mesaje de genul asta.

Eu niciodata in viata mea NU as avea tupeul sa ma autoinvit la cineva acasa, in vacanta, la restaurant...Doamneee!!!

Azi e duminica si vreau sa profit de situatie, pt ca maine plec iar in Turcia - o sa merg la bisericuta mea si in drum, ca de obicei, o sa trec iar pe la batrânica "mea" sa ii duc de mancare, ceva cald.. E prima data cand zic asta- "fortata" fiind de imprejurari. O ajut si ii dau de mancare, insa niciodata nu mi-a cerut.... Are cred, vreo 90 ani si sta mai mereu in Piata Vitan, unde fac eu piata,.. mi se rupe inima cand trec pe acolo!

Repet, nu am mai vb despre asta nici macar in interviurile in care am fost intrebata, insa am fost "fortata" de imprejurari,ca sa nu se creada ca sunt vreo zgarcita, din contra, nu! Vorbeam de tupeul si de nesimtirea unora

Mesajul asta e doar pt unii, si se stiu ei!

P.s - mai, eu sunt atat de rusinoasa, ca daca merg in vizita la cineva si mi-e sete, de rusine, prefer sa rabd",

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net