EXCLUSIV Adelina Pestriţu a «sabotat-o» pe Andreea Mantea?

22 august 2013

Vestea că Andreea Mantea (26 de ani) a părăsit postul de televiziune Kanal D a luat prin surprindere multă lume, mai puţin, însă, pe colegii ei de trust. Nu era nici un secret pentru nimeni că Andreea deranja prin atitudinea ei independentă şi replicile tăioase pe care obişnuia să le dea chiar şi şefilor săi.

Se distrează în vacanţă, dar ceva o nemulţumeşte. Ce îi lipseşte Adelinei Pestriţu

FOTO EXCLUSIV Mutare surpriză! Cine o va înlocui pe Mantea la Kanal D

Prima reacţie a Andreei Mantea după despărţirea de Kanal D

Sigură pe ea, bruneta nu lăsa niciodată de la ea în relaţiile cu conducerea postului, iar asta i-a atras multe antipatii din partea factorilor de decizie.

În timp ce Mantea a căzut încet, dar sigur, în digraţie, o altă vedetă a reuşit să crească în ochii şefilor turci de la Kanal D.

Este vorba despre Adelina Pestriţu (26 de ani). Surse din postul tv susţin că prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi" ar fi motivul pentru care Kanal D a renunţat la colaborarea cu Andreea. Adelina ar fi reuşit să intre pe sub pielea şefilor, iar de aici până la ideea de a o pune în locul Andreei la emisiunea „WOWbiz" nu a fost decât un pas.

„Andreei i s-a căutat nod în papură. În realitate, scopul a fost acela de a scăpa de ea pentru a i se face loc Adelinei, mai nou preferata şefilor", ne-a spus sursa din Kanal D. În aceste condiţii, în calea Adelinei spre „WOWbiz" nu mai există nici un obstacol, astfel că din septembrie aceasta ar putea deveni colega de platou a lui Mădălin Ionescu.