EXCLUSIV Nicu Paleru, executat silit de fosta nevastă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au divorţat acum doi ani, dar încă se mai războiesc prin tribunale. Fosta soţie a lui Nicu Paleru, Gabriela, a cerut în instanţă executarea silită a artistului. În primăvară, Gabriela, care îi este impresară, l-a dat în judecată pentru a-şi recupera o datorie. Magistraţii i-au dat câştig de cauză, aşa că Nicu Paleru aşteaptă din clipă în clipă să fie executat silit.

Nicu Paleru şi fosta lui soţie, Gabriela, sunt la cuţite. Cântăreţul de muzică de petrecere a ajuns în situaţia de a fi executat silit de femeia lângă care şi-a petrecut 15 ani din viaţă. Totul a pornit de la contractul de impresariat pe care Paleru l-a semnat cu Gabriela pe vremea când încă formau o familie.

Conform acestui act încă în vigoare, artistul este obligat să-i dea impresarei sale un procent din sumele încasate la spectacole, indiferent că este vorba de nunţi, botezuri sau orice alt gen de petreceri private sau evenimente.

După ce s-au despărţit, Paleru recăsătorindu-se şi devenind tatăl unei fetiţe, acestuia nu i-a mai convenit să-şi împartă câştigurile cu Gabriela şi a încercat s-o fenteze. În mod normal, impresara lui trebuia să fie la curent cu toate angajamentele cântăreţului.

În noiembrie 2012,Click! a scris că Gabriela își pândește fostul soț  ca nu cumva să meargă  la spectacole pe ascuns, iar ea să nu-şi ia banii

simeon stalpnicul png

De multe ori, însă, acesta cânta pe la petreceri fără ştirea ei. Gabriela şi-a prins de multe ori fostul soţ cu mâţa în sac şi pentru că acesta nu i-a dat de bunăvoie banii care i se cuveneau, a recurs la o măsură extremă.

Astfel, în luna mai, Gabriela l-a târât în instanţă, cerând executarea silită a fostului ei soţ. Impresara a câştigat procesul dechis la Judecătoria Piteşti, instanţa hotărând în luna iunie executarea silită a lui Nicu Paleru.

"E problema noastră. Aşa suntem noi, acum ne iubim, acum ne dăm în cap", ne-a spus Gabriela Paleru, care a încercat să minimalizeze problemele pe care le are cu fostul soţ. „Neînţelegerile între mine şi Nicu s-au rezolvat. Nimic nu mai este valabil", ne-a mai spus fosta doamnă Paleru. 

Nicu Paleru, hărţuit de fosta soţie

Nicu Paleru, ce faci cu sucul ăla?

Nicu Paleru s-a căsătorit! Află ce gafă a făcut la nuntă şi cum s-a enervat în biserică - FOTO

image
image
image
image
image
image
9469179mac jpg
craig evans tatuaje iepuri cartea recordurilor instagram jpg
Somn - bărbat care doarme FOTO Shutterstock
lidl pexels jpg
arbore de cacao foto jpg
primul telefon graham bell jpg
Antarctica (Shutterstock) jpg
facebook glovo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net