EXCLUSIV Monica Davidescu cere daune pentru accidentul de la «Dansez pentru tine»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La aproape un an de când s-a accidentat la emisiunea "Dansez pentru tine", Monica Davidescu încă bate pe la uşile medicilor. Actriţa a cheltuit mult pe tratamentele şi intervenţiile medicale suferite la ambele picioare, iar acum încearcă să-şi recupereze banii plătiţi, dar vrea şi daune morale. Monica a dat în judecată compania Media Vision, care produce show-ul.

În luna noiembrie a anului trecut, Monica Davidescu (41 de ani) a avut un ghinion teribil. La repetiţiile pentru cel de-al  13-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", la care participa a doua oară, a suferit un accident de pe urma căruia trage şi în ziua de azi. În timp ce exersa dansul în ploaie, partenerul său, George Boghian, s-a deze­chilibrat şi a căzut peste ea. În urma accidentului, actriţa s-a ales cu ligamente rupte la ambele picioare.

simeon stalpnicul png

A urmat o perioadă cruntă pentru Monica. S-a luptat cu dureri îngrozitoare, s-a operat la piciorul drept, a stat imobilizată la pat o lună, apoi a mers în cârje. Dincolo de toate acestea, medicii i-au spus că va rămâne cu sechele toată viaţa, în ciuda tratamentelor de recuperare pe care le face şi astăzi. Toate aceste proceduri terapeutice au implicat o cheltuială considerabilă. Mai mult decât atât, din cauza problemelor de sănătate, actriţa a pierdut contracte importante şi implicit oportunităţi financiare. Ca să-şi recupereze banii cheltuiţi prin spitale şi prin clinici de tot felul, în jur de câteva mii de euro, actriţa a dat în judecată compania Media Vision, care produce show-ul "Dansez pentru tine".

simeon stalpnicul png

În plus, vedeta solicită şi daune morale. Avocata ei a depus cerere în acest sens la Judecătoria Sectorului 2, dar instanţa nu a fixat încă primul termen în proces. Contactată de Click!, Monica Davidescu a explicat de ce a făcut aceste demersuri. "Într-adevăr, am început procedurile judiciare pentru recuperarea prejudiciilor pe care le-am suferit ca urmare a accidentului suferit în timpul emisiunii «Dansez pentru tine».  Respect tot ceea ce înseamnă trustul Media Pro,  iar procedurile iniţiate nu reprezintă decât mijlocul legal  de soluţionare a unei astfel de probleme. Este o chestiune personală şi aş aprecia dacă aţi avea înţelegerea să nu insistaţi şi să lăsaţi instanţa să se pronunţe", ne-a declarat Monica Davidescu.

PRO TV nu ştia de proces

Reprezentanţii PRO TV nu au dorit să comenteze decizia Monicăi Davidescu de a-i acţiona în instanţă. "Noi nu am fost informaţi asupra faptului că am fost daţi în judecată, deci nu avem ce să comentăm", ne-au transmis aceştia. Pe de altă parte, însă, surse bine informate din PRO TV susţin că televiziunea şi-ar fi onorat contractul pe care l-a încheiat cu actriţa atunci când a fost cooptată în echipa de la "Dansez pentru tine". Factorii de decizie din PRO TV ar considera că postul nu mai are nici o datorie faţă de Monica.

E de 18 ani împreună cu Aurelian Temişan

Monica Davidescu are 41 de ani, s-a născut la Câmpina şi este una dintre cele mai apreciate actriţe din noua generaţie. Ea este soţia cântăreţului Aurelian Temişan, cei doi formând de 18 ani un cuplu. Monica şi Aurelian au împreună o fetiţă în vârstă de aproape 3 ani, pe micuţa Dora Maria. Din 1998, Monica joacă pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti. Monica a jucat în filme ca "Natures mortes", "Vlad" sau "Ticăloşii", dar şi seriale tv, cum ar fi "Cu un pas înainte" şi "Vine poliţia!".

A făcut recuperare la Spitalul Militar

De când a avut accidentul, Monica s-a împărţit între spitale şi centrele de recuperare. Timp de două luni după operaţie, ea a mers zi de zi la Spitalul Militar, unde a făcut exerciţii intensive pentru muşchii atrofiaţi ai picioarelor. O şedinţă de recuperare a durat între o oră şi două ore şi jumătate. Cu toate acestea, rezultatele aşteptate au întârziat să apară. Astfel, în iulie şi august, Monica a mers la un centru balneo-climateric din Mangalia unde a făcut masaj cu nămol, gimnastică în apă cu sulf, dar a fost supusă şi unei proceduri de reducere a inflamaţiei genunchilor.

image
image
image
image
image
image
sighisoara jpg
marie curie captura video jpg
vis jpg
TRANSPLANT INIMA ARTIFICIALA jpg
bani freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
Regina Victoria   profimedia 0214206946 jpg
image
actualitate.net