VIDEO Cezar Ouatu, mesaj emoţionant despre tatăl mort

Ultima actualizare:

«Cu lacrimi in ochi am revazut acest concert si mai ales mi-am revazut tatal ... Un sentiment contrastant de bucurie si melancolie in acelasi timp. Tatal meu stralucea tot timpul pe scena...Te-am iubit,te iubesc si te voi iubi mai mult ca niciodata...Ma simt prelungirea ta ,asa cum iti placea tie sa spui...», a scris el, în dreptul clipului de mai jos.

În foarte scurt timp, sute de oameni l-au lăudat pe cântăreţ pentru afecţiunea de care dă dovadă şi mulţi dintre ei au împărtăşit poveşti similare cu a lui Ouatu.

Florin Ouatu, prim- flautist la Filarmonica din Ploieşti, a decedat în 2010, la vârsta de 61 de ani.„Tatăl lui a fost icoana lui, îl diviniza. Este un subiect foarte sensibil pentru el, îi stârneşte mereu lacrimi. Îmi amintesc şi acum acel moment. Cezar se afla pe scena Operei din Berlin, interpretând rolul Montezuma, când tatăl său s-a prăpădit. Regizorul şi directorul Operei l-au aşteptat să-şi termine reprezentaţia, apoi l-au pregătit psihic pentru a-i da vestea. L-au adus acasă, l-au învoit trei zile, apoi l-au ajutat imediat cu biletul de avion, pentru a ajunge la înmormântare", povestea acum ceva vreme pentru Click mama lui Cezar.

VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net