Dana Marijuana, din nou la dezintoxicare! Drama prin care trece familia artistei

Ultima actualizare:
Ion Coteanu (captura Povestiri adevarate)
Ion Coteanu (captura Povestiri adevarate)

Dana Marijuana e din nou internată pentru o nouă cură de dezintoxicare, iar tatăl ei nu mai are niciun ban. În schimb, soţul Danei, Sebastian, a dat bir cu fugiţii şi se pare că cei doi sunt în pragul divorţului.

Fosta cântăreaţă e din nou internată la dezintoxicare din cauza problemelor cu substanţele ilegale.De când a fost dependentă de droguri, Dana este nevoită să facă un tratament lunar, însă nu şi-a luat medicamentele şi a trebuit să se ducă din nou la spital.

În acest timp, tatăl ei, Ion Coteanu, are grave probleme financiare şi nu se mai poate întreţine singur, cu atât mai puţin să poată avea grijă de fata cea mare a Marijuanei. Ion Coteanu şi copila trăiesc din mâncarea adusă de fiul bătrânului, singurul care mai are grijă de ei. Tot bărbatul este cel care stă cu fetiţa de două luni a Danei, însă Ion Coteanu nu vrea să îi ceară bani.


    Ion Coteanu (captura Povestiri adevarate)
Ion Coteanu (captura Povestiri adevarate)

"Am vrut să vând nişte aur, dar l-a luat şi pe ăla Dana. Îmi e ruşine să îi cer bani lui fi-miu. De cea mică are grijă fiul meu. Trebuie să ia pe cineva care să aibă grijă de ea, el are deja doi copii. De cea mică să nu aud, eu nu pot să cresc copilul tâmpitului ăla. Să nu aud de ea. Fiul meu o ţine, are un suflet prea bun. Mi-e milă de el. Dana e la spital, e aşa tâmpită că nu îşi ia medicamentele, ea trebuie să ia pastile toată viaţa, ea nu vrea. Nu mă inteesează de ea. Vreau să schimb butucii la uşă să nu mai intre", a povestit Ion Coteanu pentru "Poveştiri adevărate".

Însă bătrânul nu vrea să audă că fiica lui va divorţa, chiar dacă nu îl suportă pe Sebastian: "Nu o las să divorţeze, a făcut un copil, ăla e obligat măcar să întreţină copilul. Tâmpitul ei n-are serviciu, n-are casă, bea, mănâncă pe banii ei. El fură, mi-a furat tot". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net