Andreea Marin, în vizorul şefilor TVR! Ce propunere a primit vedeta

Ultima actualizare:

    Vrea să scape de  kilogramele în plus
Vrea să scape de kilogramele în plus

Pe 1 martie va avea loc selecţia naţională Eurovision care vine în acest an cu o nouă echipă. Printre juraţi se află şi Mădălin Voicu, alături de mulţi artişti, invitaţi să facă parte din juriu. Andreea Marin a fost luată în calcul pentru a fi gazda show-ului.

Vedeta TVR, care va reveni în grilă, din primăvară, cu emisiunea "Preţuieşte viaţa", a fost propusă să prezinte selecţia naţională Eurovision. "Vor să ridice nivelul concursului în acest an şi organizatorii îşi doresc să o implice şi pe Andreea Marin în acest eveniment, ea fiind propusă să prezinte concursul Eurovision", au declarat surse pentru www.ziarulring.ro.

Organizatorii au început să caute artişti care să facă parte şi din juriu. Dacă unii au refuzat, pe motiv că nu-şi doresc ca imaginea lor să fie asociată cu Eurovision, în schimb, alţii artişti au acceptat, dar se doreşte păstrarea secretului până când vor fi alese piesele. Potrivit "Ring", Mădălin Voicu a fost deja cooptat pentru a juriza concursul.

Printre artiştii care au refuzat să fie în juriul Eurovision a fost Tataee, de la BUG Mafia.

Selecţia naţională va avea loc pe 1 martie, atunci când va fi aleasă melodia câştigătoare într-un spectacol televizat cu public. Între 19 şi 20 februarie va avea loc preselecţia, în care juriul de specialitate va audia piesele înscrise în concurs. Se vor selecta 20 de melodii, din care se vor alege melodia şi artistul care ne reprezenta ţara la Copenhaga. Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi - Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena, 2006). Melodia cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este "Tornero", compusă de Eduard Cîrcotă şi interpretată de Mihai Trăistariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net