VIDEO Marcel Pavel, duet de senza╚Ťie cu ┬źregina muzicii fado┬╗. Dulce Pontes a c├óntat ┼či cu Andrea Bocelli

10 februarie 2014
image
Marcel Pavel si Dulce pontes

Marcel Pavel ┼či Dulce Pontes, cea care este supranumit─â "regina muzicii fado" i-au ├«nc├óntat la Bucure┼čti pe fanii acestui gen muzical ├«ntr-un regal muzical de excep┼úie.

5000 de bucureșteni l-au aplaudat pe Marcel Pavel și Dulce Pontes, duminică seară la Sala Palatului din București, când artista portugheză a cântat pentru a doua oară pe plaiurile noastre.

image
Marcel Pavel si Dulce pontes

Marcel Pavel a întâmpinat-o la aeroport pe Dulce Pontes

Marcel Pavel a fost solicitat de impresarii celebrei c├ónt─âre┼úe portugheze Dulce Pontes, pentru a interpreta al─âturi de ea una din piesele de referin╚Ť─â ale acesteia. "O mare e TU" se nume╚Öte piesa pe care artistul nostru a c├óntat-o ├«n duet cu "regina muzicii fado".

image
Marcel Pavel si Dulce pontes

Dulce Pontes ┼či-a legat numele de colabor─âri cu arti┼čti de prestigiu precum Jos├ę Carreras, Ces├íria ├ëvora sau Andrea Bocelli, ├«ns─â cea mai spectaculoas─â colaborare din cariera sa este cea cu legendarul compozitor italian Ennio Morricone.

image
Marcel Pavel si Dulce pontes

├Än 2003, albumul ÔÇ×Focus", rodul colabor─ârii lor, a ├«nregistrat v├ónz─âri ce i-au adus solistei discul de aur ├«n doar 20 de zile! Primul s─âu album, "Lusitana" a fost lansat ├«n 1993, iar ├«n anul urm─âtor a ajuns pe pia┼úa albumul "L├ágrimas", material ce a consfin┼úit consacrarea solistei la nivel mondial. Pe albumul "L├ágrimas" se afla ┼či emblematica pies─â "A Cancao do Mar," care se reg─âse┼čte pe coloana sonora a produc┼úiei hollywoodiene "Primal Fear", cu Richard Gere ├«n distribu┼úie.

image
Marcel Pavel si Dulce pontes

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
BeFunky collage (18) jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Arde cruci╚Ö─âtorul de rachete Moskva, cea mai important─â nav─â rus─â din Marea Neagr─â/ Ucrainenii sus╚Ťin c─â au lovit nava cu dou─â rachete, ru╚Öii spun c─â a existat doar un incendiu la bord jpeg
mc donalds jpeg
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg
politia locala jpeg