Ce spune Anda Adam despre schimbul de mesaje cu Victor


    Anda Adam
Anda Adam

Jurnalista Mara Bănică a declarat în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos" că a vorbit cu Anda Adam care a negat faptul că mesajele prezentate de revista Ciao! Sunt adevărate. Cântăreaţa a făcut referire la mai multe argumente care să-i susţină poziţia.

Mara Bănică a spus în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii „UN Show Păcătos" că a vorbit cu Anda Adam, care a infirmat veridicitatea SMS-urilor dintre ea şi Victor, publicate de Revista Ciao!. Jurnalista a declarat că Anda Adam i-a spus că mesajele nu-i aparţin. Anda Adam i-ar fi explicat Marei Bănică faptul că acele SMS-uri au fost transmise de pe Ymessenger form Facebook, aplicaţie pe care ea nu o are instalată pe telefon. Un alt argument invocat de cântăreaţă a fost faptul că se spune că acele mesaje au fost transmise de pe mobil, dar în capturile prezentate scrie „from web". Un al treilea argument prezentat de Anda Adam face referire la softul telefonului de pe care s-ar zice că au fost transmise mesajele.

„Am venit de 3 zile, eram plecat de o lună şi ceva. A trebuit să mă întorc pentru un concert. Acele mesaje sunt date de pe Messanger from Facebook. Eu nu am activat acest program pe telefon. Dacă acele mesaje sunt date de pe telefon, de ce la acele mesaje scrie „sent from web". Grafica prezentată este a unui iPhone4, iar eu am iPhone5", i-ar fi spus Anda Adam Marei Bănică.

După intervenţia Marei Bănică, Luis Lazarus a spus că el crede că mesajele aparţin Biancăi Drăguşanu şi că totul este doar o manevră a roşcatei pentru a-şi spăla imaginea publică.

Prima declaraţie a lui Victor, după ce Bianca i-a spus «Te iubesc» la TV

Ce spune Bianca despre Victor când nu ştie că este filmată

FOTO Victor Slav şi Anda Adam au schimbat 100 de mesaje după nuntă: «Bianca nu e acasă»

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg