Fetele de la Amadeus au zburat 14.000 de kilometri pentru a cânta doar 2 minute!


    Amadeus
Amadeus

Componentele trupei Amadeus au beneficiat de cel mai exclusivist concert al unui artist român.

Puțini știu că au fost invitate să cânte anul trecut la evenimentul de lansare a noului Porsche 911, ce a avut loc tocmai la Beijing. Li s-a plătit transportul, cazarea, onorariul, totul pentru doar 2 minute și jumătate de cântat live.

„Evenimentul a fost în întregime impresionant, a avut loc la The China World Trade Center din Beijing și i-a avut ca invitați pe cei mai importanți oameni din Beijing - oficialități, vedete și manageri de top. Aceste două minute și jumătate de show au cerut însă multe ore de repetiții și o comunicare intensă pe internet cu organizatorii pentru că de la muzică, coregrafie, costume și styling, totul a fost creat special pentru acest eveniment. Piesa pe care am cantat-o a fost produsă de compozitorul australian Flynn Wheeler, iar regia scenică a fost a fost asigurată de o echipa specializată de coregrafi din Shanghai", povestește Andreea Runceanu.

Trupa Amadeus, unul din cele mai apreciate proiecte muzicale de calitate din România, a revenit cu o nouă piesă și, în același timp, o nouă formulă.

La aniversarea a 13 ani de activitate, Amadeus a lansat „Unstoppable", o piesă dinamică, cu un mesaj puternic, ce îndeamnă ascultătorii să își urmeze visurile și să lupte pentru împlinirea lor indiferent de piedici. Compusă de Xenti Runceanu, piesa "Unstoppable" pune în valoare abilitățile artistice ale celor patru componente ale trupei, măiestria cu care acestea cântă la vioară, violoncel sau pian.„Am gândit ‚Unstoppable' ca o piesă care să te motiveze să mergi mai departe, să lupți pentru visurile tale, sa te facă mai puternic să treci peste toate obstacolele vieții. Trăiți-vă clipa și nu vă abateți de la calea spre idealul la care țințiti. Orice este posibil!", declară Patricia Cimpoiașu.

Noua piesă Amadeus este disponibilă pe Youtube, urmând ca în curând să beneficieze de un videoclip cu totul special.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg