EXCLUSIV / VIDEO Cine e miliardarul care a băgat bani în groapa Laurei Stoica. Dezvăluiri la emisiunea Click!, de la Prima TV

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La opt ani de la moartea Laurei Stoica, cea mai bună prietenă a cântăreţei, Silvia Dumitrescu, a dezvăluit detalii emoţionante despre persoana care a băgat bani în mormântul acesteia. Se pare că impresionat de drama acesteia, Gigi Becali a oferit bani familiei pentru a-i aranja mormântu vedetei.

Gigi Becali a fost fost impesionat de accidentul terifiant în care şi-au pierdut viaţa Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristi, şi a donat banii necesari pentru aranjarea mormântului artistei. Dezvăluirea a fost făcută de cea mai bună prietenă a Laurei Stoica, artista Silvia Dumitrescu în cadrul ediţiei de luni a emisiunii Click!, de la Prima TV.

Gigi Becali a sprijinit familia Stoica, după moartea cantăreţei. De cate ori cântam, Becali îi oferea un buchet de flori în care-i punea banuţi. Foarte discret. ÎI plăcea să-i ofere şampanie la cabină. Din câte ştiu, s-a oferit să plateasca cheltuielile de înmormantare şi tot el a facut mormântul. Gestul lui este unul impresionant. Mormântul este foarte frumos. A fost aranjat cu banii donaţi de domnul Gigi Becali, care a ţinut foarte mult la Laura Stoica", a declarat Silvia Dumitrescu în cadrul ediţiei de luni seara a emisiunii Click!, ce poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 22.30, la Prima TV.

simeon stalpnicul png

Silvia Dumitrescu a mărturisit că în urmă cu ceva timp a organizat cu elevii săi un concert în memoria Laurei Stoica, unde a interpretat cu aceştia melodii de-ale regretatei artiste. Silvia Dumitrescu a mai spus că regretă teribil faptul că Laura nu s-a putut bucura de copilul pe care şi-l dorea atât de mult.

„Am făcut un spectacol cu elevii mei, cu care am interpretat melodia „Un actor grăbit", în memoria Laurei Stoica. Laura îşi dorea foarte mult un copil, o jumătate, o familie, un copil. Sunt foarte tristă că nu a apucat să dea naştere acestui copil. Ştiu că se iubea foarte mult cu Cristi şi că se înţelegeau de minune. Când mi-a dat vestea că va fi mămică, eram la circ. Ne întâlnisem acolo", a dezvăluit vedeta.

Un alt amănunt dat publicităţii de cântăreaţă a fost faptul că Laura ştia că nu mai avea mult de trăit. Blonda a dezvăluit că prietena sa a venit la un moment dat şi i-a spus că a întâlnit o persoană care i-ar fi prezis că viaţa sa nu va fi foarte lungă.

simeon stalpnicul png

„Ea mi-a spus odată că s-a întâlnit cu cineva, care i-a spus că are linia vieţii foarte scurtă. Ea era mereu contra-cronometru. A avut o mică tristeţe pentru că în ultimii 3 ani intrase într-un con de umbră. Abia după ce a murit a început să fie redifuzată şi să primească premii post-mortem", a mai declarat Silvia Dumitrescu.

Întrebată în ce relaţii este cu fratele şi mama Laurei Stoica, Silvia a mărturisit că deşi au fost mici neînţelegeri între ei, în prezent se înţeleg bine. Aceasta a încheiat spunând că ar face orice pentru a menţine vie memoria prietenei sale.

„Fratele Laurei Stoica a venit la un flash-mob realizat de noi într-un parc din Capitală. Cu mama Laurei m-am întâlnit anul trecut. Au fost mici neînţelegeri în trecut, dar s-au rezolvat", a conchis Silvia Dumitrescu.

simeon stalpnicul png

Laura Stoica şi logodnicul ei, bateristul Cristi Mărgescu, au murit într-un accident rutier, în 9 martie 2006. Cei doi se îndreptau spre Bucuresti, la volan aflându-se Cristian Mărgescu. O Dacie papuc care venea din sens invers a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de Renault-ul Clio în care se aflau cântăreaţa şi iubitul ei. Laura Stoica şi Cristi Mărgescu au murit pe loc.

Diana Bart şi Alex Constantin vă aşteaptă la emisiunea Click! pe Prima TV în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 22.30 până la 23.30.

Silvia Dumitrescu a dus flori la  mormântul Laurei Stoica

VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net