EXCLUSIV Andreea Bălan, înşelată de un an cu Misty?

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan şi Keo
Andreea Bălan şi Keo

S-au despărţit anul acesta pe 4 aprile, însă Andreea Bălan şi Keo aveau neînţelegeri de ceva timp, toate problemele venind dinspre o anumită domnişoară, tot blondă. Alexandra Pavel, Misty, pe numele ei de scenă, a intrat acum un an în viaţa compozitorului.

Încurcate sunt relaţiile amoroase ale vedetelor şi poveştile lor de dragoste. Dacă până mai ieri se ştia că Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit din cauză că acesta din urmă îşi dorea o familie, iată că lucrurile nu au stat chiar aşa. Surse din apropierea Andreei Bălan (29 de ani) au povestit că despărţirea de Keo (35 de ani) s-a produs din cauza infidelităţii solistului.

Domnişoara care le-a “spart”  casa se numeşte Alexandra Pavel (24 de ani), alias Misty, şi l-a cunoscut pe Keo la casa de discuri Roton, unde au fost colegi. Click! a aflat că povestea lor de dragoste ar fi început în urmă cu un an şi de fiecare dată când Andreea era plecată, el se întâlnea pe ascuns cu puştoaica, chiar şi în casa lor din Pipera, pe care au construit-o împreună. „Totul durează de aun an.

Cât timp Andreea a fost plecată cu prietenii în Republica Dominicană în vacanţă, Keo a dus-o pe Misty la Geneva (n.r. – oraşul în care locuiesc părinţii lui) şi s-au plimbau nestingheriţi.

Alexandra Pavel, alias Misty, e colegă cu Keo la casa de discuri Roton. În octombrie anul trecut, solista a lansat piesa “Bang”, compusă chiar de Keo

simeon stalpnicul png

Apoi, când iubita lui oficială avea concerte, ei profitau de ocazie şi se întâlneau iar. Mai mult, Keo o plimba chiar cu maşina Andreei, un 4X4, căci a lui era prea mică.O aducea şi la vilă cât era Andreea plecată la concerte şi petrecea mult timp cu ea. Atunci când Andreea a aflat toate aceste amănunte nu i-a venit să creadă şi pur şi simplu nu a mai rezistat în această relaţie, spunând că ea îşi doreşte o familie”, ne-a povestit o sursă din apropierea solistei.

Contactată telefonic, Andreea nu a vrut să comenteze, în schimb, Keo “s-a scuzat” pe o reţea de socializare: „Ţin să precizez că a fost doar o colaborare strict profesională, prin casa de discuri Roton. De când m-am lansat în muzică, am fost mereu cuplat de presă cu toate fetele cu care am colaborat pe plan profesional şi sunt sigur că aşa se va întâmpla în continuare”.

Click! spune:

S-au despărţit după nouă ani. La începutul lunii aprilie, despărţirea dintre Andreea Bălan şi Keo a căzut ca o bombă în showbiz. Cei doi şi-au spus “adio” după o relaţie de 9 ani, din cauză că solista îşi dorea o familie şi un copil, iar Keo nu era pregătit pentru aşa ceva. Cei doi tocmai îşi terminaseră de construit o vilă de 350.000 de euro în Pipera, pe care acum o folosesc în sistem duplex.

Nu îşi mai poate ascunde durerea! Andreea Bălan a cedat nervos după despărţirea de Keo

FOTO Cum se «tratează» Andreea Bălan după despărţirea de Keo! Detalii din culisele unui concert

Se împacă Andreea Bălan cu Keo? Ce spune Andreea Antonescu despre despărţirea celor doi

image
image
image
image
image
image
DSCF5056 jpg
new year 4720585 1280 jpg
index (3) jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
Untitled jpeg
rujeola jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
top of the rock the beam profimedia jpg