Patricia Kaas s-a întors la Truică?

21 iunie 2013
image

Aflat─â de c├óteva zile ├«n Rom├ónia, celebra Patricia Kaas n-a rezistat, se pare, farmecelor lui Remus Truic─â. C├ónt─ârea┼úa s-ar fi ├«nt├ólnit la Ia┼či cu omul de afaceri cu care s-a iubit p─âtima┼č acum trei ani, spun surse bine informate.

Artista din Fran┼úa a petrecut o sear─â special─â ├«n compania milionarului rom├ón Remus Truic─â. Patricia Kaas a fost luat─â cu un bolid de lux de Truic─â, mar┼úi seara, ┼či condus─â la hotelul Bellaria din Ia┼či.

C├ónt─ârea┼úa a luat cina, mar┼úi seara, 18 iunie, ├«n localul "Bolta Rece" din Ia┼či, acolo unde s-a ar─âtat ├«nc├óntat─â de preparatele cu specific rom├ónesc. La plecare, organizatorii concertului nu i-au mai pus la dispozi┼úie Mercedesul S Class solicitat de Patricia Kaas pe durata evenimentului, artista spun├ónd c─â are alt mijloc de transport.

Ciocolat─â ┼či fructe! Ce preten┼úii are Patricia Kaas pe timpul ┼čederii ├«n Rom├ónia

Patricia Kaas a avut concert miercuri seara la Ia┼či, iar m├óine va c├ónta la Bucure┼čti

simeon stalpnicul png

Reprezentan┼úii localului au precizat c─â, dup─â ce s-a delectat cu o tochitur─â moldoveneasc─â, artista a fost a┼čteptat─â ├«n fa┼úa restaurantului de Remus Truic─â, fostul ei iubit. Cei doi ar fi plecat ulterior ├«nspre hotelul Bellaria, acolo unde artista a fost cazat─â.

Cu c├óteva zile ├«nainte de concertul Patriciei Kaas de la Ia┼či, Remus Truic─â declara c─â nu va fi prezent la Ia┼či, ├«ntruc├ót e plecat din ┼úar─â ├«n aceast─â perioad─â. Artista din Fran┼úa a sus┼úinut un concert, miercuri, 19 iunie, ├«n fa┼úa Palatului Culturii din Ia┼či, reu┼čind s─â adune nu mai pu┼úin de 10.000 de fani. Evenimentul a fost organizat ├«n cadrul Festivalului Interna┼úional al Educa┼úiei.

Rela┼úia dintre Remus Truic─â ┼či Patricia Kaas a ie┼čit la iveal─â ├«n 2010, atunci c├ónd milionarul a dat o petrecere la vila sa din Snagov, la care a fost invitat─â ┼či artista.

├Än 2011, ├«n timpul divor┼úului de fosta so┼úie, Irina Truic─â, aceasta a declarat ├«n mai multe r├ónduri c─â ├«ntre Remus Truic─â ┼či Patricia Kaas ar fi fost o rela┼úie amoroas─â. ├Än ianuarie 2013, milionarul rom├ón declara presei tabloide c─â "Patricia Kaas este o femeie extraordinar─â cu care ├«nc─â ┼úin leg─âtura". Ieri, Remus Truic─â nu a putut fi contactat pentru a comenta aceast─â informa┼úie.

Aventura lor putea r─âm├óne secret─â pe veci, dac─â fran┼úuzoaica nu ar fi povestit cu lux de am─ânunte despre acest episod, ├«n cartea ei autobiografic─â ÔÇ×Umbra din vocea mea". Spre sf├ór┼čitul romanului ei, Patricia Kaas i-a acordat mai multe pagini unui b─ârbat chipe┼č, c─âruia ├«ns─â a evitat s─â ├«i precizeze numele, dar care s-a dovedit a fi Remus Truic─â.

ÔÇ×Eu nu v─âd dec├ót genele lui lungi, pielea lui mat─â, ┼či z├ómbetul seduc─âtor. Face bine dragoste", scria ea, plin─â de nostalgie, de┬ş┬şspre b─ârbatul ├«nsurat, care avea doi copii. Truic─â s-a ├«ntors ├«ns─â, la vremea respectiv─â, la so┼úie.  ÔÇ×Odat─â cu venirea toamnei, iat─â ┼či sf├ór┼čitul pove┼čtii mele de iubire. Am fost p─âc─âlit─â. R─âm├óne cu so┼úia lui. Nu mai sun─â", a mai scris Kaas.

Celebra solist─â Patricia Kaas (46 de ani) ┼či miliardarul Remus Truic─â (43 de ani) s-au iubit cu patos acum trei ani. Ei s-au cunoscut la petrecerea grandioas─â dat─â de omul de afaceri la Snagov, c├ónd a ├«mplinit 40 de ani. C├ónt─ârea┼úa a fost invitat─â de onoare ┼či a sus┼úinut un recital.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg