Patricia Kaas s-a întors la Truică?

21 iunie 2013
article img

Aflată de câteva zile în România, celebra Patricia Kaas n-a rezistat, se pare, farmecelor lui Remus Truică. Cântăreaţa s-ar fi întâlnit la Iaşi cu omul de afaceri cu care s-a iubit pătimaş acum trei ani, spun surse bine informate.

Artista din Franţa a petrecut o seară specială în compania milionarului român Remus Truică. Patricia Kaas a fost luată cu un bolid de lux de Truică, marţi seara, şi condusă la hotelul Bellaria din Iaşi.

Cântăreaţa a luat cina, marţi seara, 18 iunie, în localul "Bolta Rece" din Iaşi, acolo unde s-a arătat încântată de preparatele cu specific românesc. La plecare, organizatorii concertului nu i-au mai pus la dispoziţie Mercedesul S Class solicitat de Patricia Kaas pe durata evenimentului, artista spunând că are alt mijloc de transport.

Ciocolată şi fructe! Ce pretenţii are Patricia Kaas pe timpul şederii în România

Patricia Kaas a avut concert miercuri seara la Iaşi, iar mâine va cânta la Bucureşti

article img

Reprezentanţii localului au precizat că, după ce s-a delectat cu o tochitură moldovenească, artista a fost aşteptată în faţa restaurantului de Remus Truică, fostul ei iubit. Cei doi ar fi plecat ulterior înspre hotelul Bellaria, acolo unde artista a fost cazată.

Cu câteva zile înainte de concertul Patriciei Kaas de la Iaşi, Remus Truică declara că nu va fi prezent la Iaşi, întrucât e plecat din ţară în această perioadă. Artista din Franţa a susţinut un concert, miercuri, 19 iunie, în faţa Palatului Culturii din Iaşi, reuşind să adune nu mai puţin de 10.000 de fani. Evenimentul a fost organizat în cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei.

Relaţia dintre Remus Truică şi Patricia Kaas a ieşit la iveală în 2010, atunci când milionarul a dat o petrecere la vila sa din Snagov, la care a fost invitată şi artista.

În 2011, în timpul divorţului de fosta soţie, Irina Truică, aceasta a declarat în mai multe rânduri că între Remus Truică şi Patricia Kaas ar fi fost o relaţie amoroasă. În ianuarie 2013, milionarul român declara presei tabloide că "Patricia Kaas este o femeie extraordinară cu care încă ţin legătura". Ieri, Remus Truică nu a putut fi contactat pentru a comenta această informaţie.

Aventura lor putea rămâne secretă pe veci, dacă franţuzoaica nu ar fi povestit cu lux de amănunte despre acest episod, în cartea ei autobiografică „Umbra din vocea mea". Spre sfârşitul romanului ei, Patricia Kaas i-a acordat mai multe pagini unui bărbat chipeş, căruia însă a evitat să îi precizeze numele, dar care s-a dovedit a fi Remus Truică.

Eu nu văd decât genele lui lungi, pielea lui mată, şi zâmbetul seducător. Face bine dragoste", scria ea, plină de nostalgie, de­­spre bărbatul însurat, care avea doi copii. Truică s-a întors însă, la vremea respectivă, la soţie.  „Odată cu venirea toamnei, iată şi sfârşitul poveştii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soţia lui. Nu mai sună", a mai scris Kaas.

Celebra solistă Patricia Kaas (46 de ani) şi miliardarul Remus Truică (43 de ani) s-au iubit cu patos acum trei ani. Ei s-au cunoscut la petrecerea grandioasă dată de omul de afaceri la Snagov, când a împlinit 40 de ani. Cântăreaţa a fost invitată de onoare şi a susţinut un recital.