Preşedintele Maltei a confundat România cu Bulgaria

"Ambele ţări sunt situate strategic, noi în Mediterană, în extremitatea sudică a Uniunii Europene, Bulgaria (referindu-se la România - n.r.) în partea de est, şi putem împărtăşi experienţa, ne putem ajuta reciproc, pentru ca investitorii să poată veni în Malta, iar oamenii de afaceri maltezi să vină aici şi să ofere şi să înveţe din experienţa României, dar şi din ţările vecine României: Ucraina, Bulgaria, Ungaria.

Acestea sunt totodată oportunităţi de investiţii. Şi, de asemenea, românii pot profita de oportunităţile de investiţii din Malta, dar şi din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu", a spus, în limba engleză, George Abela, potrivit Mediafax.

El a mai spus că Traian Băsescu i-a oferit, în timpul convorbirilor oficiale, o perspectivă asupra a două probleme specifice cu care România se confruntă în interiorul Uniunii Europene: aspiraţia României de a adera la Spaţiul Schengen şi problema legată de cetăţenii romi.

"Referitor la chestiunea Schengen, l-am asigurat pe domnul preşedinte că cele două chestiuni, cea legată de Spaţiul Schengen şi cea legată de minoritatea romă, sunt separate. Trebuie să fim foarte atenţi, ca state membre ale Uniunii Europene, să evităm crearea unor precedente periculoase. Avem o tradiţie puternică de cooperare strânsă cu România, la nivel bilateral, multilateral şi regional", a adăugat Abela

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg