Pretinsă poliţistă, cerea bani pentru a angaja oameni

Femeia a fost reţinută în urma unui flagrant organizat de procurori, ea primind de la reclamant suma de 200 de euro. Femeia a fost reclamată de un bărbat care susţine că i-a dat deja 600 de euro, în două tranşe, pentru a fi angajat pe un post de şofer în cadrul Poliţiei de Frontieră Arad.

Bărbatul a povestit că femeia suspectată a abordat-o pe soţia sa, care lucrează la un salon de coafură frecventat de reclamată, aceasta din urmă prezentându-se ca fiind şefa Biroului de Cercetări Penale din cadrul Poliţiei de Frontieră Arad. Contra sumei de 1.000 de euro, femeia ar fi promis că îi oferă bărbatului un post de şofer în cadrul instituţiei.

Bărbatul ar fi dat 600 de euro, în două tranşe de 500 şi 100 de euro, şi ar fi întocmit un dosar de angajare pe care l-ar fi înaintat suspectei, aceasta spunându-i că este angajat începând cu data de 1 septembrie.

Bărbatul a mai spus că a şi lucrat câteva zile la rând, timp în care a transportat-o pe suspectă prin Arad, la cererea ei, dar fără a se prezenta la sediul Poliţiei de Frontieră, conform instrucţiunilor primite.

Reclamantul a devenit suspicios în momentul în care femeia i-a cerut alţi 200 de euro, dar cu împrumut, pentru a-şi cumpăra un laptop, astfel că a cerut procurorilor organizarea unui flagrant.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru trafic de influenţă, urmând să fie prezentată judecătorilor Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii spun că suspecta nu era angajată nicăieri şi mai avea pe rol un dosar de cercetare penală pentru un caz similar.

cub andreea esca png
cub kassandra rotariu png
onlyfans jpg
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
image
image
image
image
image
image
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg