Reacţia lui Pepe la afirmaţiile Oanei: «Presupusa sarcină nu a existat sau, dacă a existat, a fost copilul lui Tudy!»


    Pepe şi Oana, pe vremea când se înţelegeau
Pepe şi Oana, pe vremea când se înţelegeau

Latino-loverul nu crede că ar fi fost tatăl copilului pe care Oana Zăvoranu ar fi urmat să-l aibă.

Veronica A. Cara a dezvăluit că, pe finalul căsniciei dintre Pepe şi Oana, vedeta a fost însărcinată cu copilul artistului. Intrat în direct prin telefon, cântăreţul a negat categoric: „Cine a afirmat aceste lucruri? Veronica nu avea de unde să ştie decât de la Oana. De unde ştie Veronica dacă am mai avut contact sexual cu Oana în ultimele luni?"

„Nu am mai avut contact sexual. Mai precis, nu avea loc finalizarea interioară. Din noiembrie sau începutul lui decembrie, nu mai ştiu exact, n-am mai avut contact sexual. În schimb, nu a existat contact protejat între Oana şi Tudy!", a declarat Pepe la Kanal D.

„Presupusa sarcină nu a existat. Putea fi al lui Tudy.Copilul altuia nu l-aş fi putut creşte niciodată. Nu a fost niciodată însărcinată, iar, dacă a fost, a fost copilul lui Tudy. Chiar şi dacă m-ar fi păcălit, eu n-aş fi putut să cresc copilul lui Tudy. Am stat şapte ani cu Oana, mi-am dorit copii, dar ea nu am vrut, a spus asta în nenumărate rânduri", a afirmat el.

Apoi a mai trimis două mesaje prin SMS: „Era un argument de împăcare din partea ei dacă ar fi fost adevărat". „A încercat să îmi spună că nu are o relaţie, dar eu am aflat. Nu am timp de aberaţiile ei, ale mamei ei sau ale psihologului", a mai transmis Pepe.

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
sex jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg
catei germia jpg
Capture JPG