Reacţia lui Pepe la afirmaţiile Oanei: «Presupusa sarcină nu a existat sau, dacă a existat, a fost copilul lui Tudy!»

Ultima actualizare:

    Pepe şi Oana, pe vremea când se înţelegeau
Pepe şi Oana, pe vremea când se înţelegeau

Latino-loverul nu crede că ar fi fost tatăl copilului pe care Oana Zăvoranu ar fi urmat să-l aibă.

Veronica A. Cara a dezvăluit că, pe finalul căsniciei dintre Pepe şi Oana, vedeta a fost însărcinată cu copilul artistului. Intrat în direct prin telefon, cântăreţul a negat categoric: „Cine a afirmat aceste lucruri? Veronica nu avea de unde să ştie decât de la Oana. De unde ştie Veronica dacă am mai avut contact sexual cu Oana în ultimele luni?"

„Nu am mai avut contact sexual. Mai precis, nu avea loc finalizarea interioară. Din noiembrie sau începutul lui decembrie, nu mai ştiu exact, n-am mai avut contact sexual. În schimb, nu a existat contact protejat între Oana şi Tudy!", a declarat Pepe la Kanal D.

„Presupusa sarcină nu a existat. Putea fi al lui Tudy.Copilul altuia nu l-aş fi putut creşte niciodată. Nu a fost niciodată însărcinată, iar, dacă a fost, a fost copilul lui Tudy. Chiar şi dacă m-ar fi păcălit, eu n-aş fi putut să cresc copilul lui Tudy. Am stat şapte ani cu Oana, mi-am dorit copii, dar ea nu am vrut, a spus asta în nenumărate rânduri", a afirmat el.

Apoi a mai trimis două mesaje prin SMS: „Era un argument de împăcare din partea ei dacă ar fi fost adevărat". „A încercat să îmi spună că nu are o relaţie, dar eu am aflat. Nu am timp de aberaţiile ei, ale mamei ei sau ale psihologului", a mai transmis Pepe.

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg