«Regele» Mazăre s-a dat în stambă la Mamaia

Ultima actualizare:
Radu Mazăre
Radu Mazăre

Gata! A început distracţia pe Litoral. Cine altul decât edilul Radu Mazăre putea deschide carnavalul din Mamaia? Îmbrăcat ca Ludovic al XIV-lea, «Regele Soare» al Franţei, primarul a fost înconjurat ca de obicei de femei frumoase şi sumar îmbrăcate.

Primarul Constanţei se ţine de cuvânt: din acest weekend, a început carnavalul la malul mării! Costumat în Ludovic al XIV-lea, cu o haine din catifea albastră, asortată cu funde şi pene roşii, cu perucă neagră, pălărie şi pantofi cu toc, Radu Mazăre s-a urcat în primul car alegoric, iar alte zece l-au urmat.

Primarul a fost însoţit de patru tinere îmbrăcate sumar, care au salutat sutele de turişti adunaţi pe tot traseul caravanei. Oamenii care se plimbau pe faleză la acea oră s-au oprit să facă fotografii.

Din boxele aflate pe car, a răsunat imnul staţiunii Mamaia, interpretat de Loredana.

„Astăzi se deschide carnavalul din Mamaia, bucuraţi-vă, iubiţi-vă! Timp de două luni, în fiecare sâmbătă, în faţa dumneavoastră, turişti, constănţeni, căsătoriţi, holtei, divorţaţi, cluburile din Mamaia vor aduce şi vor prezenta dansatorii lor, programele lor, fanteziile lor. Mamaia, România, în această vară va fi sufletul bucuriei şi al fericirii. Să înceapă carnavalul!", a spus Mazăre, citat de Mediafax.

Nu puteau lipsi de la petrecere celebrii salvamari în budigăi cu dungi portocalii, care au dansat cât au putut de mult. Când s-a terminat parada, toată lumea a continuat distracţia în cluburi.

Mazăre a anunţat că în acest sezon va mai fi costumat în Winnetou şi în rege persan, iar la o defilare de modă va fi un rege african. Anul trecut, el a fost costumat în spartan, sultan, samurai şi maharajah.

«Mazăre trebuie să se maturizeze»

simeon stalpnicul png

 „Personajul Radu Mazăre este un adolescent cu ges­­turi care ţin de ne­­­­­­maturizarea laturii afective. Conduita lui este juvenilă. Psihologic este un adolescent şi continuă să se poarte aşa, între salturi cu paraşuta de la 3.000 metri şi volte cu şalupele. Este o personalitate interesantă, de un teatralism demonstrativ", este diagnosticul pus de reputatul medic psihiatru Carol Friedmann.

Omul cu o mie de feţe


    Radu Mazăre
Radu Mazăre
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 01 octombrie acoperamantul maicii domnului icoana de mihai coman jpeg
calendar ortodox 2022 octombrie sf dimitrie cel nou png
pestera Limanu jpeg
focsani recensamant
WhatsApp aplicatie smartphone notificare FOTO Shutterstock jpg
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
3 monica pop jpg jpeg
image
actualitate.net