Rocsana Marcu se apără în scandalul bonei filipineze: «Îi dădeau mâncare expirată şi stătea la minus 15 grade»

Ultima actualizare:

Rocsana Marcu a fost invitată în platoul Acasă TV pentru a face lumină în scandalul în care i-a fost târât numele, după ce Click! a anunţat în exclusivitate că vedeta a ajuns la Poliţie, fiind acuzată de înşelătorie şi complice la furt. Scandalul a început după ce bona pe care a plasat-o unei familii a furat bijuterii şi a fugit la comanda ei.

 "Bona aceasta a fost tratată cumplit. Îi dădeau mâncare expirată şi o ţineau într-o cameră la subsol, la minus 15 grade. Bona nu a avut o zi liberă niciodată, lucra 14 ore deşi ar fi trebuit să lucreze doar 8. Făcea masaj la toată familia, mătuşi, unchi, diverse rude. Nu se poate aşa ceva", a povestit Rocsana.

"Când a venit la mine, Girlie plângea din toate puterile. De aceea i-am şi trimis taxiul. Acel taximetrist a fost cu mine la poliţie, am dat declaraţii toţi. Când a ajuns la mine, Girlie a plâns două zile încontinuu", a completat vedeta.

Doamna Ionescu a intrat în direct pentru a-şi spune partea ei de adevăr cu privire la situaţia în cauză. "Am ales această agenţie pur întâmplător. Am ales o bonă îndeplinit toate formalităţile legale şi am crezut că am în agenţia respectivă un partener. Am crezut că putem colabora şi putem avea o relaţie de parteneriat. Trebuie să ştiţi că aceste persoane aduse din Filipine nu sunt evaluate în niciun fel. Eu am văzut doar un filmuleţ cu ea şi am parcurs un CV. Prima bonă nu a corespuns aşteptărilor mele, aceste fete nu ştiu să aşeze masa, să facă nimic, mănâncă cu mâna din farfurie", a declarat Mihaela Ionescu.

"Am rugat să îmi fie înlocuită bona, lucru care s-a întâmplat după 7 luni. A sosit cea de-a doua bonă, pe care am instruit-o şi am instalat-o în casă. I-am pus la dispoziţie o garsonieră, cu baie şi chicinetă. I-am dat telefon şi acces la internet", a completat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net