S-a însurat cu o femeie din cauciuc

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Davecat spune că e cel mai fericit bărbat din lume alături de soţia sa, Sidore Kuroneko. Şi asta pentru că femeia arată foarte bine şi îi satisface orice fantezie sexuală.

Davecat, un american de 40 de ani, are o relaţie perfectă cu „soţia" sa, o păpuşă sexuală pe care „a cunoscut-o" în urmă cu 13 ani. Bărbatul şi-a cumpărat femeia din silicon cu 6.000 de dolari (19.824 lei) şi i-a ales toate caracteristicile ei fizice. Când a văzut-o, i s-au înmuiat pe loc picioarele.

Amanta Elena şi soţia Sidora se împacă de minune, chiar dacă împart acelaşi bărbat

simeon stalpnicul png

„A fost dragoste la prima vedere. Era femeia perfectă", a mărturisit bărbatul. Davecat, aşa cum preferă să-şi spună, are o relaţie foarte specială cu Sidore Kuroneko, soţia sa din cauciuc.

Bărbatul se laudă că relaţia lor este 70% sexuală, dar e bazată şi pe sentimente, întrucât suferă foarte mult cât timp păpuşa se află în service, pentru reparaţii. Şi pentru că-şi iubeşte soţia, Davecat s-a decis să-i cumpere o prietenă, care să-i fie şi amantă. „Elena şi Sidora sunt bisexuale şi se distrează împreună, cât timp sunt plecat", a povestit Davecat. Bărbatul este foarte încântat de „fete", pentru că ele sunt singurele care-l înţeleg şi îl distrează.

Fişa tehnică

*păpuşa are schelet din PVC, încheieturi din oţel*e realizată din silicon de cea mai bună calitate*textura pielii ei este moale, asemănătoare cu cea umană*în timpul sexului geme în 7 limbi străine*când are orgasm, pielea ei se încălzeşte*se lubrifiază automat: are 30 de senzori doar în zonele erogene*durata de viaţă este de 2 ani, dacă e folosită zilnic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
jandarm salarii jpg
locuinta pixabay jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
WhatsApp Image 2024 04 13 at 15 35 10 jpeg
Constantin Brâncuşi
preot constantin necula tineri jpg
Sushi FOTO Shutterstock jpg
drum dacia1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net