S-a însurat cu o femeie din cauciuc

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Davecat spune că e cel mai fericit bărbat din lume alături de soţia sa, Sidore Kuroneko. Şi asta pentru că femeia arată foarte bine şi îi satisface orice fantezie sexuală.

Davecat, un american de 40 de ani, are o relaţie perfectă cu „soţia" sa, o păpuşă sexuală pe care „a cunoscut-o" în urmă cu 13 ani. Bărbatul şi-a cumpărat femeia din silicon cu 6.000 de dolari (19.824 lei) şi i-a ales toate caracteristicile ei fizice. Când a văzut-o, i s-au înmuiat pe loc picioarele.

Amanta Elena şi soţia Sidora se împacă de minune, chiar dacă împart acelaşi bărbat

simeon stalpnicul png

„A fost dragoste la prima vedere. Era femeia perfectă", a mărturisit bărbatul. Davecat, aşa cum preferă să-şi spună, are o relaţie foarte specială cu Sidore Kuroneko, soţia sa din cauciuc.

Bărbatul se laudă că relaţia lor este 70% sexuală, dar e bazată şi pe sentimente, întrucât suferă foarte mult cât timp păpuşa se află în service, pentru reparaţii. Şi pentru că-şi iubeşte soţia, Davecat s-a decis să-i cumpere o prietenă, care să-i fie şi amantă. „Elena şi Sidora sunt bisexuale şi se distrează împreună, cât timp sunt plecat", a povestit Davecat. Bărbatul este foarte încântat de „fete", pentru că ele sunt singurele care-l înţeleg şi îl distrează.

Fişa tehnică

*păpuşa are schelet din PVC, încheieturi din oţel*e realizată din silicon de cea mai bună calitate*textura pielii ei este moale, asemănătoare cu cea umană*în timpul sexului geme în 7 limbi străine*când are orgasm, pielea ei se încălzeşte*se lubrifiază automat: are 30 de senzori doar în zonele erogene*durata de viaţă este de 2 ani, dacă e folosită zilnic.

image
image
image
image
image
image
circul sidoli jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
ching shih captură video jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
Donna Urquhart instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net