Să mori de râs, nu alta: cele mai haioase sicrie din lume!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Chiar dacă îţi vine greu să crezi, bizarele coşciuge sunt la mare căutare în Marea Britanie, tot mai mulţi oameni agreând ideea de a pleca din această lume într-un mod cât mai vesel.

Ele se găsesc în diferite versiuni: ca sticle de bere, telefoane mobile, skateboarduri, şopârle sau rechini. Pentru melomani, există coşciugul chitară, iar pasionaţii de mecanică pot fi înmormântaţi într-o maşină.

"Putem face de toate. Unul dintre clienţii noştri şi-a petrecut majoritatea vacanţelor în Orient Express, cu soţia, iar pentru înmormântare a cerut un coşciug care să semene cu un vagon. Apoi a venit să vadă dacă încape în el şi l-a plătit integral pe loc", a mărturisit directorul unei firme de pompe funebre specializată în sicrie ciudate.

Vezi unele dintre cele mai trăsnite coşciuge

Recent, un cuplu a comandat pentru băieţelul lor de zece ani un coşciug în formă de vas viking, în timp ce un alt tânăr a fost depus în locul de veci într-un Nokia E71 de culoare roz.

"Oferim familiilor îndurerate de pierderea suferită posibilitatea de a transforma acest eveniment trist într-unul puţin mai vesel. Nu toată lumea agreează această idee, însă unii dintre îndoliaţi se gândesc la cei rămaşi şi vor să-i facă să zâmbească", a mai spus el.

simeon stalpnicul png

Pe aceeaşi temă:

O firmă italiană de pompe funebre a lansat un calendar sexy

Înmormântare cu glume nesărate şi preot cherchelit

O moarte decentă costă 10.000 de euro

image
image
image
image
image
image
ching shih captură video jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
Donna Urquhart instagram jpg
 ciclon polar romania meteo
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net