Băutura cu ovăz te ajută să slăbeşti mai repede


    Ovăzul ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate, elimină toxinele din corp şi previne retenţia de apă.www.clicksanatate.ro
Ovăzul ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate, elimină toxinele din corp şi previne retenţia de apă.www.clicksanatate.ro

Băutura cu ovăz şi apă luată pe stomacul gol este recunoscută pentru faptul că te scapă de câteva kilograme în plus şi te aduce mai aproape de împlinirea visului de a avea o siluetă de invidiat.

Acest lucru este posibil şi datorită faptului că ovăzul este o sursă bună de vitamine, minerale şi fibre, practic tot ce ai nevoie ca să te menţii sănătos şi să slăbeşti armonios.

De ce această băutură?

Pe lângă faptul că te poate scăpa de colăceii de pe abdomen într-un timp destul de scurt (4 săptămâni), ovăzul ajută şi la menţinerea senzaţiei de saţietate, elimină toxinele din corp şi previne retenţia de apă. Iată ce o face o băutură cu numeroase proprietăţi benefice pentru organism!

Cât timp trebuie s-o bei

Pentru a da jos între 6 şi 8 kilograme, va trebui să iei apă cu ovăz pe stomacul gol, timp de o lună. Pentru rezultate şi mai bune, este necesar să ai în continuare acest obicei.

Dacă, pe lângă faptul că bei acest amestec, vei elimina din dietă făinoasele, prăjelile, dulciurile, mâncarea de tip fast-food şi sucurile carbogazoase, vei ajunge să ai un corp mai suplu, tonifiat.

Află pe clicksanatate.ro cum se prepară această băutură!

Ce-i trebuie corpului pentru o sarcină după anticoncepţionale

Gândurile pozitive te ajută să te vindeci mai repede

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
cub kamara png
caine furios jpeg
sex jpg
couple 7353748 1920 jpg
image
image
image
image
image
image
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg
catei germia jpg