Leacuri la îndemână pentru răgușeală

Ultima actualizare:

    Ceaiul de muşeţel se recomandă în inflamaţiile şi iritaţiile tractului respirator.www.clicksanatate.ro
Ceaiul de muşeţel se recomandă în inflamaţiile şi iritaţiile tractului respirator.www.clicksanatate.ro

Când răcești, vorbești mai mult decât de obicei sau atunci când cânți, vocea ta poate deveni răgușită. Din momentul în care începi să simţi că-ţi pierzi vocea, este bine să încerci remediile naturale și să vorbeşti cât mai puţin.

Vocea răgușită înseamnă o schimbare a vocii provocată de inflamarea laringelui și a coardelor vocale. Răgușeala schimbă volumul vocii și se poate manifesta fie printr-o voce mai groasă sau subțire, fie printr-o voce slăbită.

Gargară cu apă și sare

Apa călduță cu sare este remediul cel mai utilizat și poate ameliora o durere de gât. Este recomandată ca metodă de dezinfectare rapidă. Poţi recurge la acest remediu natural, dar ai grijă la gâtul iritat.

Mușețelul reduce inflamațiile

Ceaiul de mușețel se recomandă în inflamațiile și iritațiile tractului respirator. Datorită proprietății antiseptice, calmează durerile și reduce inflamațiile. De asemenea, în cazul durerilor de gât, mușețelul se folosește și sub formă de gargară. Ceaiul se prepară din 2 lingurițe flori, la o cană de apă clocotită. Se beau 2-3 căni pe zi.Află pe Clicksanatate.ro cum să folosești mierea și usturoiul pentru a-ți recăpăta vocea!

Culorile alimentelor pot influența apetitul

Cât timp trebuie ținută dieta disociată? 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net