Coșmarul trăit de o influenceră de pe TikTok, la menstruație. Ce a descoperit în corpul ei, când a mers la toaletă: „A căzut...”

Ultima actualizare:

Recent, o tânără de 24 de ani care este de profesie asistentă a povestit, pe contul său de TikTok, totul despre cel mai cumplit moment prin care a trecut. Experiența a traumatizat-o și totul s-a întâmplat în perioada în care avea menstruație.

Dureri menstruale
Dureri menstruale

Într-un videoclip care a fost vizualizat de 6,7 milioane de ori, Swegle a explicat că ciclul ei a început ca de obicei, până când simptomele neobișnuite au devenit aproape insuportabile. „În jurul orei 19:00, seara trecută, crampele mele au devenit brusc foarte, foarte intense. Această durere este cea mai mare durere pe care am simțit-o, sincer, în toată viața mea”, a spus femeia.

TikTokerița a spus că a crezut că este doar o menstruație normală și îngrozitoare, dar nu putea fi mai departe de adevăr, căci simptomele s-au transformat în curând într-o experiență traumatizantă care a lăsat-o complet îngrozită.

A mers la toaletă și a văzut cum cade, din ea, o bucată de carne!

Pentru că nu mai suporta durerile, Swegle a mers la toaletă, acolo unde și-a aplicat o pernă caldă, pentru a calma durerile. Acestea erau, însă, de neoprit. La un moment dat, a simțit cum crampele îi invadează tot corpul și s-a speriat teribil, însă ce era mai rău de-abia acum urma să vină. 

Citește și - Eşti mamă de fată? Află la ce vârstă trebuie să o duci la ginecolog

La un moment dat, în timp ce stătea pe toaletă, tânăra de 24 de ani a văzut cum cade din vaginul său o bucată de carne. A crezut, în primă fază, că este vorba de un cheag de sânge mai mare, însă era vorba de cu totul altceva. 

„Am stat pe toaletă, cu perna caldă, cam o oră. Mi-am pus și o găleată în față, pentru că aveam senzații de greață din cauza durerii. A fost o durere cumplită, severă, ceva ce n-am mai trăit vreodată. Prietenul meu m-a întrebat dacă nu cumva trebuie să mergem la Urgențe, însă am refuzat. Am zis că nu este normal, dar am sperat să treacă această perioadă. Am stat pe toaletă cam o oră. Iar după o oră de dureri cumplite, am văzut cum cade ceva din interiorul meu. Inițial, am crezut că este vorba despre un cheag masiv de sânge, dar nu a fost deloc așa. Bucata de carne era de mărimea palmei mele și avea forma uterului meu.

Cea mai bună modalitate de a descrie această bucată de carne ar fi să o asociez cu placenta. A fost teribil să văd așa ceva ieșind din corpul meu. După ce am scos acea bucată de carne, crampele mele au trecut complet și m-am simțit de 100 de ori mai bine.

Madi Swegle
Madi Swegle

Nu vreau să vă arăt fotografiile, pentru că sunt destul de scârboase. Puteți să căutați pe Google în schimb, sarcină ectopică sau mulaj decidual”, a spus tânăra.

Un mulaj decidual este o bucată mare de țesut care iese prin vagin. Acest fenomen se întâmplă atunci când mucoasa groasă a uterului, numită deciduă, se desprinde în forma aproape exactă a cavității uterine și se creează un „mulaj” triunghiular.

Clipul video postat de tânăra asistentă de 24 de ani a adunat comentarii de la femeile din întreaga lume, speriate de experiența pe care a trăit-o aceasta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net