Pentru a preveni cancerul mamar, adolescentele trebuie s─â consume multe fructe

9 februarie 2017
simeon stalpnicul png
Fructele de sezon trebuie s─â fie consumate din adolescen╚Ť─âSursa foto: financiarul.ro

Evolu╚Ťia cancerului de s├ón a ├«ngrozit omenirea! De zeci de ani, cumplita boal─â a f─âcut mii ╚Öi mii de victime ! Preocupa╚Ťi de aceast─â dram─â ├«n via╚Ťa femeilor, cercet─âtorii de la Universitatea Harvard au realizat un studiu- gigant care s-a desf─â╚Öurat timp de 25 de ani.

La finalul studiului, cercet─âtorii au ajuns la o concluzie pre╚Ťioas─â. Pericolul de a face cancer mamar s-a remarcat ├«n cazul adolescentelor care  au m├óncat doar o por╚Ťie de fructe  la un interval de dou─â zile.

├Än schimb, pentru adolescentele care au consumat la maturitate c├óte o por╚Ťie de fructe, de trei ori pe zi, pericolul de a face cancer mamar a fost redus cu  25 %. Pentru a preveni cancerul mamar, cercet─âtorii de la Universitatea Harvard recomand─â ca  femeile s─â consume din adolescen╚Ť─â toate soiurile de fructe. Mai mult, speciali╚Ötii de la Harvard au constatat c─â participantele la studiu au preferat fructe precum: mere, portocale, struguri  ╚Öi anumite fructe de sezon, precum : cire╚Öe, afine, zmeur─â, fragi.   

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
1alexandra stan mihai morar png
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg
4 vladimir putin doctor profimedia 0343495914 jpg jpeg
refugiati ucraina jpg
elena udrea png