Suplimentele care ne pot ajuta să scăpăm mai repede de kilogramele în plus! Sfaturile unui renumit medic

Ultima actualizare:

Dacă ne dorim să dăm jos kilogramele în plus cât mai repede, pe lângă o dietă sănătoasă și sport, mai putem apela și la suplimente! Iar un chirurg plastician din California ne spune care sunt cele mai eficiente astfel de suplimente, atunci când suntem la dietă!

Cofeina este recomandată celor care doresc să slăbească mai repede / foto: Freepik
Cofeina este recomandată celor care doresc să slăbească mai repede / foto: Freepik

Un detaliu important pe care trebuie să îl știm este că dacă dieta noastră nu este una sănătoasă și nu facem sport, aceste suplimente nu vor reuși să ne ajute pe atât de mult pe cât am spera. Cu toate acestea, în condiții optime, ele pot ajuta la intensificarea metabolismului, iar primul astfel de supliment recomandat de către expertul din California este cofeina!

„Găsită în cafea, ceai și în multe suplimente pentru pierderea în greutate, cofeina poate spori metabolismul prin stimularea sistemului nervos central. S-a demonstrat că mărește rata metabolică cu 3-11% și contribuie la arderea grăsimilor, în special în timpul exercițiilor fizice”, a explicat doctorul Mark Anton, potrivit adevarul.ro.

Suplimentele care ne pot ajuta să scăpăm de kilogramele în plus

Un alt supliment ce poate fi extrem de util în lupta împotriva kilogramelor în plus este extractul de ceai verde. El va reduce inflamația din corp și ne poate ajuta să ardem grăsimea excesivă din organism. În plus, în acest sortiment de ceai se găsește și o cantitate moderată de cofeină!

„Extractul de ceai verde ajută la creșterea oxidării grăsimilor și la stimularea ratei metabolice. Studiile clinice au arătat că persoanele care iau extract de ceai verde pot crește arderea caloriilor cu aproximativ 4%”, mai explică medicul.

De asemenea, putem apela și la acid linoleic conjugat (CLA), adică un tip de acid gras omega-6, care poate ajuta la îmbunătățirea metabolismului. El se găsește în carnea de vacă, cât și în lapte, fie că este de vacă, oaie, ori de capră.

„CLA este un tip de acid gras care se găsește în carne și produse lactate. Se crede că reduce grăsimea corporală prin creșterea descompunerii grăsimilor și îmbunătățirea ratei metabolice. Cercetările indică faptul că suplimentarea cu CLA poate duce la o reducere modestă a grăsimii corporale”, mai spune Anton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
vaza flori jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net