Şapte sfaturi pentru a deveni expertă în sărut

Uneori nici nu ne dăm seama cât de important este, mai ales într-o relaţie romantică. Sărutul este una dintre modalităţile cele mai excitante de a comunica cu partenerul. O simplă atingere a buzelor este suficientă pentru a transmite o mie şi una de senzaţii şi dragoste, față de persoana din viaţa ta.

Cum Linda Sonntag explică în cartea sa ”Arta nouă a jocului erotic: îndrăznește să provoci, stimulează-ți și excită-ți partenerul”, când într-o relație ne folosim de sărutul franțuzesc cu buzele și cu limba, suntem siguri că și patul se află prin apropiere.

Află şapte trucuri pentru a deveni o specialistă în sărut şi a-ţi înebuni iubitul de plăcere:

1. Lasă-ţi imaginaţia să zboare

Dă-i frâu liber imaginației, când  folosiți limba și buzele. Folosește-te de toată mobilitatea și flexibilitatea de care dispui, pentru a exprima ceea ce simți.

2. Nu te teme să explorezi

Explorează, cât mai senzual, gura partenerei cu limba. Nu intra și ieși ca o șopârlă și nici nu o băga pe gât, agresiv. Trebuie să fii senzuală, dulce, delicată.

3. Conduceţi cu rândul ostilităţile

Când săruţi, să sugi şi să lingi este permis, dar trebuie să fie făcute delicat. Joacă-te cu limba, suge-i buzele. Încercaţi, apoi, să treceţi cu rândul "la timonă". Când unul, când celălalt, poate să-şi asume rolul de conducător de ostilităţi. Sau puteţi pretinde că sunteți pasivi şi să vă lăsați sărutați. Bărbaţilor li se pare mai excitant. Le place să fie dominați.4. Insinuează, prin sărut, ce vrei să urmeze

Fii atentă cu limba la colţurile gurii lui. Dacă partenerul tău a deschis gura și a scos limba, mângâie-l cu atingeri generoase și apăsate dintr-o parte în cealaltă. Încearcă să-i sugi limba ca şi cum i-ai oferi o partidă de sex oral. Fă-l să înţeleagă că vrei mai mult de la el.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
bianca dragusanu png
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Nikita Hrușciov și Richard Nixon la Moscova în 1959 FOTO Profimedia
Gara de Nord FOTO Imagoromaniae ro 1 jpeg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg