Scandalul continuă în trupa Compact. Vezi verdictul tribunalului

Leo Iorga si Paul Ciuci au fost colegi în trupa Compact mai bine de nouă ani, însă în momentul de faţă doar tribunalul mai poate să-i împace, potrivit ziarulring.ro. Paul l-a dat în judecată pe Leo pentru ca numele de Compact să nu mai fie folosit de solist.

Leo Iorga a dezvăluit . "Eu am fost, oficial, membru al formaţiei, nu după cum crede el. Dacă din 2010 e proprietarul titlului Compact ca o persoană singură, înseamnă că şterge tot trecutul întregii formaţii. Eu am înregistrat numele, nu cu subtitlu propriu, cu 18 ani înaintea lui. Din instoricul formaţiei l-a înlăturat şi pe Teo Peter. Pentru el, Compact înseamnă Paul Ciuci. Complet fals! Dacă noi nu ţineam formaţia nouă ani, astăzi Compact nu mai exista. El, sau apropiaţii lui, postează pe YouTube anumite clipuri în care apare poza lui, dar este vocea mea, ca să câştige piaţa. Am acţionat... le dau jos, le pune înapoi. Face asta din disperare că nu câştigă destul. Mi-a cerut 10.000 de euro despăgubiri, dar uite că nu primeşte nimic", a punctat artistul.

Judecătorii au decis să respingă ca neîntemeiată cererea reclamantului. Respinge ca rămasă fără obiect cererea de intervenţie accesorie. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată de către pârât şi intervenient. Cu apel în 15 zile de la comunicare.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
Emi si Cuza Te cunosc de undeva Foto Antena 1 jpg
Hamutovski2 jpg
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg