Şerban Huidu s-a născut a doua oară, pe 1 ianuarie 2011

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Veştile din Austria sunt din ce în ce mai bune pentru Şerban Huidu, vedeta de la Prima Tv şi Kiss FM, care a suferit un grav accident de schi la sfârşitul anului. După ce sâmbătă a vorbit cu familia şi s-a putut ridica în fund, ieri la prânz „cârcotaşul" a mâncat deja singur.

Huidu rămâne deocamdată la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Universitar, Clinica de Neorologie din Innsbruck, sub antentă supraveghere.

„Pacientul este treaz, vorbeşte şi a mâncat astăzi. Starea lui s-a îmbunătăţit semificativ în ultimele 24 de ore. El se recupereză bine şi a început faza de însănătoşire", a spus ieri Johannes Schwamberger purtătorul de cuvânt al spitalului din Innsbruck.

Şerban Huidu a fost inconştient până vineri, când a fost dezintubat şi a început reducerea medicamentaţiei care i-a indus somnul profund. Vedeta tv a început revenirea, şi-a recunoscut pe apropiaţi care l-au vizitat în salonul de la Terapia Intensivă.

Medicii nu le-au dat voie rudelor şi prietenilor să rămână în spital în noaptea de Revelion, însă pe 1 ianuarie au avut parte de o zi fericită. Şerban Huidu s-a ridicat în fund şi a scos primele cuvinte. Şi-a pupat soţia şi a întrevat de cei doi copii, şi-a salutat socrul cu "ce mai faci bunicule?".

Prietenii şi rudele, Revelion la doi paşi de spital

Familia şi prietenii lui Şerban Huidu nu şi-au petrecut Revelionul aşa cum şi-ar fi imaginat. Cumpăna dintre ani l-a prins pe „cârcotaşul" Şerban Huidu singur la Terapia Intensivă a Spitalui Universitar - Clinica de Neurologie din Innsbruck.

Ceilalţi au petrecut cumpătat într-un hotel de lângă oraşul austriac unde veniseră pentru un An Nou inedit cu distracţie şi schi. Dimineaţă, la prima oră, Cristina Huidu, soţia lui Şerban, şi Vlad, fratele vedetei, s-au întors la spital unde au primit o veste minunată: "cârcotaşul" şi-a revenit din comă.

Cum s-a întâmplat accidentul

Pe 27 decembrie, vedeta de la Prima TV, însoţit de Cristina şi Vlad, soţia şi fratele lui, alături de alţi câţiva prieteni, au plecat în Austria, la Innsbruck, unde trebuia să rămână până după Revelion.

Pe 29 decembrie, în jurul orei 13.45, Şerban cobora pârtia de la Patch, împreună cu un amic . "Nu aveam viteză, dar el nu a putut să se redreseze şi a căzut în prăpastie, printre copaci. Eu am sărit peste schiul lui", a povestit Adrian Mânzaru, un prieten care schia alături de Huidu.

 Huidu a rămas inconştient şi îi curgea sânge din nas. Medicii au ajuns în cinci minute. La jumătate de oră de la accident a fost transportat la spital cu un elicopter.

 S-a observat o fractură craniană şi o sângerare. Medicii de la Spitalul Universitar - Clinica de Neurologie, au fost nevoiţi să îi inducă "Cârcotaşului" o stare de comă artificială, pentru a putea interveni eficient.

De vineri, Şerban a început să-şi revină trepat, iar ieri era pe deplin conştient. Medicii speră ca astăzi să-i evalueze pacientului starea neurologică.

Vezi şi:

Huidu, din ce în ce mai bine: vorbeşte şi mănâncă!

Huidu s-a ridicat pe marginea patului și a vorbit cu familia!

Cristina Huidu: «E bine! Şerban a vorbit cu noi»

tarea lui Şerban Huidu se ameliorează

UPDATE Medicii austrieci: Şerban Huidu nu va fi operat

Huidu, un împătimit al schiului. Vezi cum se distra pe pârtia unde a suferit un accident grav - VIDEO

Echipa Adevărul de Seară aflată la Innsbuck vă ţine la curent cu starea de sănătate a lui Şerban Huidu

Vezi ce mesaje de încurajare i-au dat vedetele lui Şerban Huidu!

EXCLUSIV „Şerban Huidu a încercat să evite copiii de pe pârtie", Amalia Matei, director staţie Kiss FM Timişoara

Prima TV: Şerban Huidu, în comă indusă pentru ca medicii să poată face investigaţiile necesare

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net