Şi-a pus silicoane din alocaţia copiilor

simeon stalpnicul png

Faptul că şi-a pus silicoane din alocaţia celor cinci copii i se pare o virtute. Ce-i drept, nu le-a luat micuţilor de la gură ca să-şi bage ea la sâni, dar au strâns puţin cureaua.

Kelly Marshall are cinci copii cu patru taţi diferiţi. Cu pensia alimentară le face poftele, reduse ce-i drept în ultimul timp, iar cu alocaţia se face frumoasă. A investit 5.000 € în umflatul sânilor, dar are de gând să mai scoată din buzunar alte mii de euro pentru liposucţie, ridicarea feselor şi botox.

Spre disperarea plătitorilor de taxe, Kelly primeşte anual, doar din ajutoarele copiilor, 34.000 €, adică aproximativ o sută de euro zilnic.

simeon stalpnicul png

„Am fost complexată de sânii mei. Am crezut că îmi vor creşte după naşterea copiilor, dar tot nu am fost mulţumită. Aşa că am făcut ce trebuia. Toate mamele ar trebui să aibă grijă de ele şi după ce nasc", a spus, degajată, mama celor cinci. De la mărimea 62, Kelly a trecut la 100 şi, acum, se simte împlinită.

Citeşte şi:

O mamă şi-a "reînviat" bebeluşul printr-un tatuaj

Îşi bea propriul lichid spinal ca să nu moarăSiliconatele au talent! Busty Heart a făcut karate cu sânii uriaşi - VIDEOA făcut cancer de la îmbrăţişările bunicului

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
horoscop jpg
inna sexy jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg