Simona Pătruleasa: «Am crezut că o iau razna când am aflat că nu pot avea copii» VIDEO

Însărcinată în 8 luni, Simona a recunoscut că a făcut fertilizare in vitro, după ce a aflat că nu poate să rămână însărcinată pe cale naturală.

"Nu e un secret faptul că am apelat la fertilizare in vitro pentru că noi ne-am dorit atât de tare un copil încât ne-am gândit la toate variantele posibile. A fost un moment în care cineva mi-a spus: «Simona, îmi pare rău, tu nu vei avea copii». Am avut impresia că o s-o iau razna. Apoi, în urma unei analize, pe care am făcut-o în străinătate şi care nu a ieşit cum trebuie, ne-am dat seama care e problema”, a spus Simona în interviu.

Ea a dezvăluit că analiza se numeşte AMH şi îţi arată rezerva foliculară.

"Noi ne naştem cu un anumit număr de foliculi, care în timp se duc. Nu se ştie cu ce rapiditate şi la fiecare femeie este diferit. Acest număr de foliculi scade şi la 30 de ani numărul e mai mic, iar la 35 de ani este şi mai mic", a spus Simona.

Prezentatoarea de la Kanal D a precizat că înainte să facă această analiză nu înţelegea de nu rămâne însărcinată fiindcă medicii îi spuneau că este perfect sănătoasă.

"Nu m-am putut obişnui cu ideea, drept care nici nu am renunţat. A fost un moment foarte greu. Am suferit foarte mult şi m-am gândit dacă mă voi putea descurca singură sau dacă voi avea nevoie de ajutor. În România, din păcate, a cere ajutorul cuiva este o ruşine, dar nu este aşa. În momentul în care recunoşti că ai o problemă şi vrei să te deschizi în faţa cuiva, mi se pare extraordinar”, a spus ştirista.

Simona a mai declarat în interviul de pe scoalamamelor.ro că s-a gândit să apeleze la o mamă-surogat pentru a avea copilul mult dorit.

M-am gândit la varianta unei mame-surogat, m-am interesat dacă la noi în ţară e posibil să apelez la aşa ceva. M-am gândit la absolut tot ce este omenesc posibil pentru a avea un copil. Bineînţeles, am vorbit cu Sabin, care era uimit de pornirea mea şi de cât de hotărâtă sunt. Până la urmă am ales altă variantă. Am făcut o fertilizare in vitro şi mi-a reuşit. Am făcut tot ce-i omeneşte posibil pentru a avea acest copil”, a mărturisit ştirista.

Vezi interviul aici!

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
cub catalin botezatu png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg