Şoc! Şi-a ucis cu SIDA iubita

simeon stalpnicul png

Caz cutremurător în Botoşani! O femeie de 40 de ani, fost cadru medical, a murit răpusă de SIDA. Nu a luat boala de la vreun pacient, ci a fost infestată intenţionat chiar de cel pe care îl luase, anul trecut, de bărbat.

Valentin Codău, de 39 de ani, a fost diagnosticat cu boala incurabilă în urmă cu zece ani şi se afla în tratament prin programele derulate de Casa de Asigurări de Sănătate. El a reuşit să ascundă, însă, boala de soţia sa, chiar şi în momentul întocmirii actelor pentru căsătorie, în urmă cu mai bine de un an.

Totul părea minunat, femeia rămânând însărcinată. În luna mai Irina Huţanu a născut un băieţel. Apoi, brusc, femeia a început să se simtă rău, medicii descoperind, în vară, că are SIDA în fază terminală. De abia atunci, Valentin i-a spus, senin, Irinei că e purtător de zece ani al virusului HIV şi, mai mult, i-a transmis intenţionat boala.

Disperată, Irina a încercat să caute o scapare, dar a pierdut lupta cu viaţa în septembrie, fără să spună nici măcar prietenilor săi prin ce trecea. Doar părinţilor le-a povestit ce păţise, cu câteva zile înainte să se stingă. După înmormântare, oamenii s-au dus la poliţie.

„Stadiul bolii în momentul în care a a aflat că este infestată era mult prea avansată şi, în urma transmiterii acestui sindrom, persoana respectivă a decedat", a spus Aurel Simion, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Procurorii au dovedit că Valentin Codău şi-a infectat intenţionat iubita şi l-au trimis în judecată pentru omor.

Femeia a murit, iar copilul se află acum în grija bunicilor dinspre mamă, fără a se şti dacă este purtătorul bolii , sau nu. (Foto CLICK!)

simeon stalpnicul png
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
florin salam jpeg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
maria constantin iubit 3 png
image
image
image
image
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
shutterstock 29903164 cuplu spalat dinti periuta jpeg
ciucas jpg