Soţia lui Augustin Viziru, datoare 30 de milioane?

Oana Mareş şi Augustin Viziru au avut o relaţie cu năbădăi, înainte să se căsătorească, brăzdată cu mai multe certuri şi împăcări.

După ce s-au despărţit, la începutul anului, prezentatoarea emisiunii „Show time" (Antena 2) s-a mutat cu chirie într-o garsonieră cochetă, din Băneasa, foarte aproape de sediul Antenei 1.

Potrivit site-ului agentiadepresamondenă.com, vedeta a profitat de faptul că proprietarul era plecat în străinătate şi, strâmtorată cu banii, se pare că a omis să-şi plătească facturile, timp de trei luni, fiind recunoscută drept locatar-problemă.

Astfel, Oana Mareş figura în fruntea listei la avizier, căci a strâns datorii atât la întreţinere, cât şi la cablu, gaze şi telefon fix, toate acestea însumând aproape 30 de milioane de lei.

Mai mult, semn că situaţia ei financiară nu era nici pe departe una roz, vedeta ar fi încercat să rezilieze şi contractul cu Romtelecom, în valoare de 32 de lei pe lună.

Se pare că Oana Mareş nu şi-ar fi achitat nici până acum aceste datorii, proprietarul încercând în zadar să o sune, căci ea nu i-a mai răspuns. Contactată telefonic, Oana s-a rezumat să ne declare: „Eu sunt în relaţii foarte bune cu proprietarul şi nu ştiu nimic de aceste datorii. O să vorbesc chiar eu cu el ca să lămurim această problemă".

Deşi a promis că ne va da şi nouă numărul de telefon al proprietarului, soţia lui Augustin Viziru s-a făcut că plouă. Probabil că, speriată de amploarea scandalului, a căzut la pace cu păgubitul chiar în cursul zilei de ieri.

Şi ei au fost restanţieri!

Elena Gheorghe, restanţe 5 milioane

Ocupată până peste cap cu pregătirile pentru Eurovision, Elena Gheorghe a uitat să-şi plătească dările către stat, timp de două luni.

Astfel, solista nu a fost iertată de administratorul blocului şi a fost trecută pe lista neagră de la avizier, unde a figurat cu datorii de 5 milioane de lei. Din fericire pentru Elena, situaţia s-a remediat imediat.

Mihai Petre, datorii de 100 de milioane

Vestitul coregraf a locuit, timp de mulţi ani, în cartierul Drumul Taberei, iar după ce s-a mutat, au rămas acolo mama, sora şi încă o rudă de-ale sale. Aceştia au omis să plătească întreţinerea, strângând datorii de 100 de milioane de lei.

De îndată ce a aflat acest lucru din presă, Mihai Petre a promis că-şi va ajuta mama să iasă din această situaţie dificilă.

Gabriela Cristea, 9 milioane la întreţinere

Conduc maşini scumpe, se îmbracă în haine luxoase şi se răsfaţă în vacanţe exotice, dar iată că, în iarnă, Gabriela Cristea şi soţul ei, Marcel Toader, au uitat să-şi plătească întreţinerea.

Ei s-au clasat pe locul al doilea în topul datornicilor de la avizier, cu suma de 9 milioane de lei, pentru două luni.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg