Stancu şi Tănase au vrut s-o facă poştă pe Raluca Potecaru!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristi Tănase nu se potoleşte. Deşi se credea că despărţirea de "bomba-sexy" Iulia Tăbăcaru îl va linişti pe stelist, "Dodel" continuă să îşi vadă de treabă, încercând să agaţe fel de fel de modele din Bucureşti.

Astfel, după ce în urmă cu câteva luni a fost "turnat" de către o fată căreia îi facea avansuri pe internet, Tănase a recidivat.

Însă de data aceasta nu singur, ci alături de cel mai bun prieten al său din Ghencea, Bogdan Stancu. Conform site-ului www.stl.ro, mijlocaşului i s-au aprins călcâiele, mai nou, după manechinul Raluca Potecaru, fata considerată "ultima virgină" din showbiz-ul românesc. Drept urmare, a trecut la atac.

Citeşte şi:Cristi Tănase are o nouă «Bombă sexy»: pe Raluca Potecaru! Adio, Iulia!

"Eram într-un restaurant, vorbeam la telefon, iar el a venit la mine şi mi-a cerut să discutăm. Mi-a reproşat că nu îi răspund la mesajele de pe facebook, iar când a văzut că nu merge, a schimbat placa. Mi-a zis că vrea numărul meu pentru un coleg. Am înţeles că e vorba de Bogdan Stancu. I-am spus să mă lase în pace", a povestit fotomodelul.

Potrivit site-ului menţionat, cei doi plănuiau o partidă de sex în trei cu tânăra Potecaru. "Discutau între ei şi spuneau că ar merge să o facă «poştă», că oricum e la fel ca majoritatea manechinelor", au relatat oameni din anturajul jucătorilor stelişti.

Ultimele noutăţi de la naţională

* Cristi Chivu nu s-a antrenat ieri, efectuând doar o recuperare la Mogoşoaia* „Tricolorii" s-au pozat ieri cu o Dacia Duster, producătorul de automobile fiind unul dintre sponsorii naţionalei* După amiaza, pe stadionul Giuleşti, Răzvan Lucescu a ţinut un antrenament deschis la care au asistat 50 de antrenori, posesori ai licenţei Pro. Între ei s-a aflat şi Gică Hagi.* Astăzi, naţionala pleacă la Piatra Neamţ, în jurul orei 11, urmând va rămâne sub Pietricica până duminică, când e programată plecarea în Belarus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net