Stoichiţă: "Putem fi lideri după meciul cu Braşov"

"Meciul cu FC Braşov va fi greu, pentru că vom întâlni o echipă bună. Nu putem amâna acest joc nici pentru altădată, nici pentru campionatul viitor, deci trebuie să jucăm. Când vrei să fii sus în clasament trebuie să evoluezi la cel mai înalt nivel. Dacă vom fi maturi, concentraţi şi extrem de abili, vom reuşi să trecem şi de hopul acesta", a spus Stoichiţă, care a adăugat că jucătorii nu ar trebui să fie timoraţi de miza acestei partide: " Există posibilitatea să fim lideri la finalul acestui meci, dar nu cred că îi va afecta pe jucătorii care nu au fost niciodată pe primul loc".

Tehnicianul roş-albaştrilot a mai spus că nu ştie încă ce posturi trebuie întărite la Steaua, dar susţine că şi-ar dori un mijlocaş care să aibă calităţile pe care le avea actualul manager din Ghencea, Basarab Panduru: "Nu vreau să fac greşeli în ceea ce priveşte posturile unde ne-ar mai trebui jucători, pentru că nu îmi place să fac erori. Cu siguranţă însă, la mijloc, aş vrea un om ca Panduru. Pandi era un super-mijlocaş la vremea lui, avea agresivitate, dribling, execuţii, viteză. Nu degeaba a fost pe la Benfica şi FC Porto. Ar trebui luat ca exemplu de toţi mijlocaşii Stelei".

Antrenorul steliştilor a precizat că nu este încă decis nici asupra unei formule clare de joc şi, tocmai de aceea, mai face schimbări în primul 11 de la meci la meci: "În meciul de cupă am folosit formula cu Andrei Ionescu şi Bicfalvi la centru, pentru că acolo mai e de lucrat. Ne trebuie un mijloc creativ, laborios, echilibrat, care să aibă consistenţă. De aceea, încă experimentez. Sunt foarte mulţumit de cei doi".

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg