Sute de oameni la protestul lui Badea: «Ieşi afară, javră ordinară» FOTO

image
Victor Socaciu

Mircea Badea protestează în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului după ce s-a săturat să mai fie amendat săptămânal de acestă instituţie.

Victor Socaciu, prezent în Piaţa Constituţiei: "Trebuie să respectăm copiii care în 89 au murit pentru dreptul de a se exprima liber. Societatea noastră trebuie să înţeleagă că dacă presa este cenzurată la 20 de la Revoluţie, urmează ca această cenzură să se răsfrângă asupra tuturor".

simeon stalpnicul png
Victor Socaciu

UPDATE: Mircea Badea transmite live pe blogul său imagini din Piaţa Constituţiei!

simeon stalpnicul png

Mihai Gâdea s-a alăturat protestului din Piaţa Constituţiei: "Sunt alături de colegii mei şi de oameni care au venit aici. Am fost impresionat când am ajuns aici, oamenii m-au asaltat. Sunt oameni tineri, studenţi care au venit de la facultate, pensionari care au trăit în regimul comunist şi nu mai vor ca cenzura să se mai repete".

Victor Ciutacu a spus că nu se aşteaptă ca cineva de la CNA să coboare să discute cu el sau cu Badea.

UPDATE 14:07 Peste 300 de oameni au venit la miting şi strigă: "Jos cenzura" şi "Ieşi afară, javră ordinară"

"Mă aştept la orice, trăim pe Planeta Maimuţelor! Ce vor? Totul este al lor! CNS, MAI, totul este al lor! Numai noi nu suntem ai lor. Nu am nicio aşteptare de la acest miting. Nu vreau să îl dau afară pe Traian Băsescu, am venit în faţa CNA-ului. Traian Băsescu nu ne-a cenzurat încă, CNA-ul, da", a spus Ciutacu în direct la Antena 3.

simeon stalpnicul png

UPDATE 14:00 PROTESTUL A ÎNCEPUT!

"Ni se limitează libertatea de exprimare! Acesta este motivul pentru care protestăm", a spus Badea.

"S-a strâns atâta lume cât consideră că trebuie să ne exprimăm liber. Dacă 300 de oameni consideră că asta trebuie să facem, sunt bine veniţi, dacă sunt 3.000, la fel", a spus Victor Ciutacu.

"Puterea nu trebuie pupată în fund, ci criticată", a completat Mircea Badea.

simeon stalpnicul png

"Dacă ar trebui să respect regulile impuse de CNA, ar trebui să terminăm cu televiziunea. Cei din CNA beneficiază de giruri din partea oamenilor politici. Prin orice vot ei pot interzice orice emisiune din această ţară. Şi nu este vorba numai despre Antena 3. De exemplu, acum o săptămână s-a vrut desfiinţarea Realităţii. S-au tras pârghiile necesare şi acest lucru nu s-a întâmplat. Au vrut să desfiinţeze şi TVR 3 şi TVR Info şi chiar nu înţeleg", a declarat Ciutacu.

"Amenzile pe care le-am primit le vom ataca în instanţă. Am şi atacat câteva şi urmează să primim banii înapoi, însă întârzie să apară", a amintit Badea.

UPDATE 13:49 Mircea Badea şi Victor Ciutacu nu sunt singuri, deşi au aprobare doar pentru două persoane. Potrivit Antena 3, peste 200 de oameni li s-au alăturat!

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena3, este hotărât să pună capăt "dictaturii" CNA-ului şi şi-a pregătit terenul toată săptămâna pentru acest eveniment.

S-a antrenat cu o portavoce, a creat sloganuri pe care le va striga în faţa instituţiei,  a pus bileţele pe toate parbrizele maşinilor parcate în zonă, pentru a avertiza că marţi, între orele 14.00 şi 16.00, va protesta.

Mircea Badea a renunţat la ideea unui miting de 5.000 de persoane şi a cerut aprobare pentru un protest individual, la care s-a alăturat şi jurnalistul Victor Ciutacu.

Citeşte şi:

Mircea Badea, cu portavocea la CNA - VIDEO

Mircea Badea şi Victor Ciutacu protestează marţi în Piaţa Constituţiei

Mircea Badea ameninţat prin sms de cineva care semnează N.Iorga

Mircea Badea şi Victor Ciutacu ţipă la CNA prin megafon - VIDEO

Potrivit Adevărul, Badea şi Ciutacu au hotărât să organizeze mitingul în faţa sediului CNA, ca urmare a amenzilor pe care Consiliul continuă să le trimită postului Antena 3, unde sunt difuzate emisiunile celor doi. 

Realizatorul emisiunii "în gura presei" va striga împotriva CNA: "Ieşi afară, javră ordinară!", până îl vor lăsa "bateriile", după cum a povestit la emisiunea sa.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg