Tribunalul i-a luat casa lui Romario

"A fost emis un mandat judiciar, care îl obligă pe Romario să părăsească apartamentul, pentru ca cel care l-a cumpărat să poată intra în posesie. Din luna august, apartamentul nu mai este al lui", a declarat un ataşat de presă al tribunalului din Rio.

Apartamentul de 800 mp, situat în zona rezidenţială din Rio de Janeiro, chiar lângă plajă, a fost vândut la licitaţie în schimbul sumei de 4,37 milioane dolari, banii fiind puşi sub sechestru de către justiţie, pentru acoperirea datoriilor lui Romario.

Fostul jucător al echipei spaniole FC Barcelona a cunoscut un an agitat pe plan judiciar. El a fost condamnat joi la doi ani şi jumătate de muncă în interes public, precum şi la o amendă de 391.000 de reali (151.000 euro) pentru fraudă fiscală, Romario făcând totodată obiectul unei anchete asupra unui asasinat legat de pariurile ilegale.

La jumătatea lunii iulie, fotbalistul a petrecut 22 de ore în arestul poliţiei, înainte de accepta să plătească 45.000 de dolari reprezentând restanţe la pensia alimentară către fosta soţie, cu care are doi dintre cei şapte copii.

Romario joacă în prezent la America, o echipă cu care a câştigat campionatul diviziei secunde a statului Rio de Janeiro.

În luna septembrie, el a anunţat că doreşte să intre în politică, vizând un post de deputat federal în 2010, sub culorile Partidului Socialist.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg