Uite 6 momente penibile în timpul sexului şi cum să treci peste ele

Ultima actualizare:

Partida de sex durează 5 minute Există mari şanse să ţi se întâmple şi una ca asta: în locul unei partide de sex care să te aducă la extaz, te trezeşti cu 5 minute în care nici nu ţi-ai dat seama bine ce ţi s-a întâmplat. Dacă te vei afla într-o situaţie de acest gen, gândeşte-te că partenerul tău se simte de o mie de ori mai penibil decât te simţi tu” spune Gilda Carle, psihoterapeut şi expert în sex şi relaţii de cuplu. Nu-i pune întrebări stânjenitoare şi nu fi supărată!. În schimb, îi poţi spune că şi femeile au probleme, nu de ejaculare precoce, evident, ci în ceea ce priveşte libidoul scăzut. Asta, în ciuda momentului pasional care ar trebui să le aducă în al nouălea cer. Treci peste acest moment şi nu insista asupra lui.

Îţi sugerează o poziţie neplăcutăDeşi vă iubiţi la nebunie, asta nu înseamnă că accepţi chiar orice îţi cere el să faci în pat. Dacă îţi sugerează o poziţie care te face să te simţi inconfortabil, nu-i spune în faţa, sec, NU, ci încearcă să negociezi cu el fanteziile”, spune Stephanie Buehler, psihoterapeut şi expert în relaţii de cuplu la o clinică din California. Într-o situaţie de genul acesta, spune-i că ţi-ai dori să încercaţi ceva diferit, care te va face şi pe tine să iei foc de plăcere.

Vă accidentaţi Se mai întâmplă. Ori te loveşte cu cotul, ori te zgârie, ori ai tu cârcei sau crampe musculare....Cum te descurci într-o astfel de situaţie? „Dacă este grav, rezolvaţi imediat problema, indiferent de ce presupune acest lucru: bandaje, comprese, medicamente etc. A doua la mână: râdeţi despre ce vi s-a întâmplat!”, este de părere psihoterapeutul Gilda Carle.

Nu ai chef de sex Unul vrea sex, altul nu are chef...Ăsta poate fi un motiv pentru care nu vă veţi vorbi în acea seară, iar partenerul respins se va simţi jignit. „Este foarte important ca partenerul respins să nu aibă impresia că, dacă este refuzat, înseamnă că nu mai este iubit”, spune dr. Stephanie Buehler. „Este foarte important ca atunci când nu vrei să faci sex, să nu faci! Ca să nu existe resentimente după. Comunicarea şi înţelegerea sunt cele mai bune metode de a trece peste un astfel de moment.

Îl strigi pe numele...altuiaSunteţi căsătoriţi de ani de zile dar s-a întâmplat să-l strigi, în timpul unei partide de sex, pe alt nume? Dacă nu, este posibil să ţi se întâmple când ţi-e lumea mai dragă! „Creierul ne poate juca uneori feste, mai ales în timpul sexului, când nu prea mai gândeşti înainte de a vorbi”,declară dr. Carle. „Dacă ţi se întâmplă, nu o lua ca pe o tragedie, ci încearcă să dregi busuiocul! Arată-i bărbatului de lângă tine cât îl iubeşti de mult şi cât îl apreciezi. În nici un caz să nu te faci că plouă!

Vă surprind copiiiEste momentul de care le este teamă tuturor părinţilor: să nu-i surprindă copiii făcând sex. Vă gândiţi că cel mic a adormit şi puteţi să vă faceţi, în sfârşit, de cap? Ghinion!! S-ar putea să vă treziţi cu el în cameră cerând un pahar cu apă! „De multe ori, copiii mici, când îşi surprind părinţii făcând sex, devin foarte confuzi. Ei asociază sexul cu o luptă, cu o bătaie şi au impresia că părinţii lor se rănesc reciproc”, spune dr. Buehler. Dacă sunteţi surprinşi, cel mai indicat este să vorbiţi cu cel mic şi să-i explicaţi că mami şi tati se iubesc foarte mult, iar o astfel de manifestare este normală şi firească între doi oameni căsătoriţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net