Un profesor universitar s-a aruncat de pe acoperişul facultăţii

Profesorul de informatică avea în jur de 30 de ani, era căsătorit şi avea doi copii.

Căminul lângă care a fost găsit trupul neînsufleţit al acestuia face parte din ansamblul Universităţii "Nicolae Titulescu".

Administratorul căminului, George Nedelcu, a declarat pentru Mediafax că profesorul a avut cursuri toată ziua la universitate. Totodată, acesta a precizat că, în jurul orei 16.00, în spatele căminului s-a auzit un zgomot puternic, paznicul complexului verificând şi sesizând că cineva s-a aruncat de la etaj.

Nu-mi imaginez cine l-a împins să facă asta. Era un băiat foarte liniştit, nu avea probleme, nu avea probleme financiare. Se înţelegea bine cu familia, o cunosc chiar şi pe soţia sa. Nu pot să-mi imaginez cine l-a împins să facă chestia asta“, a spus Nedelcu.

Întrebat dacă se pune problema sinuciderii, Nedelcu a precizat că profesorul nu avea duşmani printre studenţi şi că probabil era singur în momentul în care s-a aruncat.

Conform acestuia, căminul este păzit şi nicio persoană necunoscută nu poate intra în incinta lui.

"Am numai cuvinte de laudă despre acest băiat. Era un băiat iminent. Se bucura de toată atenţia tuturor profesorilor din universitate. Era sociabil şi avea relaţii de prietenie cu absolut toată lumea. (...) Nu se pune problema părţii financiare. (...). Avea casă şi două maşini", a declarat rectorul Universităţii „Nicolae Titulescu“.

Azi noapte era neliniştit. Se tot trezea şi verifica telefonul. L-am întrebat ce are, dar a spus că nu poate dormi. Cred că avea o problemă interioară, nu a vrut să o spună. Nu ne-am certat şi nu s-a certat cu nimeni din câte ştiu eu“, a spus soţia profesorului, sosită la faţa locului.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg