UPDATE Accident rutier în Bucureşti: patru persoane au fost rănite

UPDATE:  Cetăţeanul turc O. Fatih, de 39 de ani, conducea un autoturism pe str. Polonă dinspre şos. Ştefan cel Mare către str. Maria Rosetti, iar când a ajuns la intersecţia cu bd. Dacia nu a respectat semnificaţia indicatorului 'Stop' (semafoarele nu funcţionau).

Situaţie în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de A. Pazel, de 21 de ani, din judeţul Prahova, care circula pe bd. Dacia dinspre Calea Dorobanţilor către str. Vasile Lascăr.

În urma impactului, autoturismul prahoveanului a fost proiectat într-un autoturism marca Dacia, condus de D. Corneliu, de 39 de ani, din judeţul Argeş, pe bd. Dacia.

În urma accidentului, a rezultat avarierea celor trei autoturisme, rănirea gravă a lui M. Maria, de 22 de ani, din judeţul Bihor, şi M. Nicoleta, de 20 de ani, din judetul Bacău, care au rămas internate la spital, şi rănirea uşoară a lui A. Pazel şi a M. Bernadeta, de 22 de ani, din judeţul Bacău, care de la spital au fost îndrumaţi la domiciliu, toţi aflându-se în autoturismul şoferului din Prahova.

S-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Penale - sector 2 din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Şoferul unui autoturism de teren a intrat în intersecţia Bulevardului Dacia cu strada Polonă fără să respecte regulile de ciruculaţie lovind alte două autoturisme.

În urma impactului, trei femei au fost rănite, fiind transportate la spital, pentru îngrijiri.

Şoferul vinovat de accident a refuzat să sufle în etilotest şi a fost dus la IML pentru a i se recolta probe de sânge. Bărbatul se va alege cu un dosar penal din cauza accidentului provocat.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg
profimedia 0754235297 jpg