UPDATE Elevii nu vor fi evaluaţi în semestrul I

UPDATE

Liderul FSLI, Aurel Cornea, a declarat că elevii nu vor fi evaluaţi în primul semestru al acestui an, notele fiind trecute într-un caiet, nu în catalog, urmând ca din semestrul al doilea să se decidă dacă această formă de protest va fi continuată, în funcţie de forma legii salarizării.

"Vom trece la acţiuni specifice privind neevaluarea elevilor. Vom propune colegilor din Alianţă să adere la această formă a FSLI", a declarat Aurel Cornea.

Propunerea grevei generale a venit din partea Sindicatul Liber din Învăţământ Maramureş, profesorii maramureşeni fiind, de luni, în grevă japoneză în semn de protest faţă de legea salarizării unitare. Dascălii membrii FSLI vor participa pichetul din 30 septembrie, la greva generală din 5 octombrie şi la mitingul din 7 octombrie. 

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ ia în calcul i atacarea legii salarizării bugetarilor la Curtea Constituţională, prin Avocatul Poporului, după ce legea va fi publicată în Monitorul Oficial.  Sindicatul Federaţia Educaţiei Naţionale (FEN) a anunţat grevă japoneză de solidaritate cu ceilalţi bugetari pe 5 octombrie.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg