Vă vine să credeţi? Oraşul ăsta este din gheaţă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fiecare cu tradiţiile lui. Însă, când acestea sunt haioase, datinile străbat paginile publicaţiilor din lumea înteragă şi fiecare cetăţean al Planetei se poate amuza de ce fac oamenii ca el, peste mări şi ţări.

Chinezii, care nu se pot lăsa mai prejos niciodată, darămite de Crăciun au construit un oraş întreg din gheaţă, indienii, care nu se bucură de zăpadă, l-au sculptat pe Moşu' în nisip, britanicii beau bine seara, iar dimineaţa se trezesc cu o baie în apa îngheţată, iar mongolezii zboară cu mătura între picioare ca o Babă Cloanţă să se protejeze de ghinioane.

Au modelat un orăşel întreg

Chinezii au creat un oraş numai din gheaţă şi zăpadă. Oraşul a fost construit în Harbin, unde va avea loc, din data de 5 ianuarie 2012, cea de-a 28-a ediţie a Festivalului Internaţional al Zăpezii. Este un eveniment care atrage, anual, milioane de turişti.

Au înotat în apa îngheţată

Sute de britanici au înfruntat temperaturile extrem de scăzute de afară pentru a lua parte la tradiţia anuală din ziua de Crăciun, făcând baie în apa îngheţată a Canalului Mânecii, relatează The Telegraph.

După o noapte fierbinte în club, fetele se răcoresc în apa de zero grade

simeon stalpnicul png

Alte câteva sute de persoane din Exmouth şi-au pus şi ele costumele de baie cu scopul de a înota în ziua de Crăciun. Un eveniment similar s-a produs şi în Lowestoft, unde oamenii au plonjat în Marea Nordului din dorinţa de a ajuta la strângerea de fonduri pentru mai multe asociaţii caritabile.

Moşu', sculptat în nisip

O sculptură din nisip, lungă de 30 de metri, a fost realizată pe o plajă din statul indian Orrisa, chiar în ziua de Ajun. Artistul, Sudarshan Pattnaik, a vrut să-l bucure pe Moş, oferindu-i o imagine suficient de mare cât să se vadă din spaţiu, astfel încât, atunci când va trece cu sania pe deasupra, să zăbovească mai mult timp spre bucuria copiilor săraci ai Indiei.

Moşul de 30 de metri poate fi văzut din spaţiu

simeon stalpnicul png

Pe plaja din Puri, zeci de studenţi au participat la transportul nisipului, pentru ca sculptura să fie gata la timp. Pattnaik a folosit cateva zeci de kilograme de vopsea alimentară, pentru a-şi colora sculptura.

Sar în apă cu mătura între picioare

Pentru a se proteja de ghinioane, locuitorii unui orăşel din Mongolia sar în baltă pe o mătură, precum vrăjitoarele.

Cine zboară mai spectaculos primeşte un tort!

simeon stalpnicul png

Cei mai talentaţi participanţi sunt premiaţi cu câte un tort făcut special de Crăciun, de soţiile celor care aleg să se transforme în cotoroanţe şi să "zboare" câteva sutimi de secundă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net