Vacanţă de vis pentru Anca Badiu! «În Deltă am învățat să conduc o şalupă»

Ultima actualizare:

    Anca Badiu
Anca Badiu

Anca Badiu și-a petrecut o vacanță de vis împreună cu familia la un complex din Delta Dunării.

Cântăreața a descoperit măreția Deltei, a vizitat rezervația de pelicani, a admirat locul unde Dunărea se vărsa în Marea Neagră și, în același timp a ținut să își îndeplinească un vis mai vechi, acela de a conduce o șalupă. Și pentru că dorințele vedetei au fost lege pentru echipa Delta Marină, aceasta a condus o barcă cu motor timp de câteva zeci de minute, însoțită de un trainer în shipping.

Anca Badiu
Anca Badiu

"Sunt pasionată de condus, tocmai de aceea am vrut să încerc și senzația aceasta. Cârmuirea unei bărci cu motor mi s-a părut o activitate relaxantă și extem de interesantă. Skipper-ul, Alin Ionescu, reprezentant Delta Marina, mi-a fost de mare ajutor și m-a îndrumat în pilotajul ambarcațiunii, iar întregul proces mi s-a părut usor de realizat. Nu pot să spun decât că această activitate mi-a dat o senzație de libertate de neegalat", a mărturisit Anca.

Anca Badiu
Anca Badiu

"Îmi place să pescuiesc"

Cântăreața nu este doar o amatoare de senzații tari, iar la polul opus, pescuitul se află pe lista de preferințe ale Ancăi. Astfel, aceasta și-a petrecut o dimineață întreagă alături de familia sa, pescuind în liniște.

"Nu puteam să nu pescuiesc pe pontonul Delta Marină. M-am molipsit de la Vlăduț Cernea în ceea ce privește practicarea pescuitului, în momentul în care am mers prima dată în Deltă cu foștii mei colegi de trupă. De atunci am rămas îndrăgostită de acest gen de sport și recunosc, mă delectez pe deplin la pescuit, chiar dacă aceasta este o activitate tipic bărbătească", a mai adăugat artista.

Anca Badiu s-a lăsat sedusă de zona Deltei Dunării anii trecuți și și-a dorit să revină în acest loc special și în primavăra aceasta, după vacanța în SUA. Se pare că vedeta a fost răsfățată pe tot parcursul sejurului cu activități care de care mai interesante.

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net