Vântu şi-a cunoscut iubita pe ponton, în Deltă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dragoste la prima vedere! Asta a fost între Sorin Ovidiu Vântu, omul supranumit "creierul FNI", şi iubita lui cu 28 de ani mai tânără. Apropiaţii Gabrielei Giolu au povestit pentru Click! cum s-au cunoscut cei doi.

Citeşte şi:

Vlas şi-a luat adio de la colegele criminale

Vântu, vizitat în fiecare zi de iubită

Vântu îşi conduce televiziunea din spital

Vântu, vizitat de iubită la spital

Graţiela Giolu (27 de ani) şi Sorin Ovidiu Vântu (55 de ani) şi-au trăit povestea de dragoste departe de ochii curioşilor şi, pentru a nu atrage atenţia asupra lor, artista a decis să renunţe la muzică.

Fosta instrumentistă a trupei Amadeus l-a cunoscut pe SOV în urmă cu şase ani, la un concert în Deltă, desfăşurat chiar pe pontonul afaceristului. Frumoasă, talentată şi fâşneaţă, Vântu a plăcut-o din prima clipă, iar de atunci au rămas împreună.

Deşi mulţi s-ar gândi că artista a fost atrasă de conturile din bancă ale afaceristului, se pare că realitatea este alta: "Graţiela provine dintr-o familie foarte bogată, iar părinţii i-au oferit tot ce a vrut. A avut mereu grijă de Vântu şi s-a preocupat pentru el. Afaceristul are o problemă la picior şi ea i-a cumpărat un pat special, cu telecomandă, ca să stea comod în orice poziţie. Tot timpul îşi face griji. Cât despre el, cred că a fost atras de frumuseţea ei şi de faptul că este plină de viaţă. Graţiela poate fermeca pe oricine, în câteva minute. Este plină de energie", ne-a declarat Adrian Ordean, fostul manager al trupei Amadeus, în exclusivitate.

2004- Aşa arăta Graţiela în urmă cu 6 ani,pe vremea când era componentă a trupei Amadeus

simeon stalpnicul png

Decizia de a se retrage de pe scena muzicală i-a aparţinut, în totalitate, Graţielei. În ciuda faptului că este foarte talentată, instrumentista s-a dedicat, în totalitate, vieţii de cuplu: "Cât timp am lucrat cu ele, Vântu nu i-a impus să renunţe la muzică, nu era gelos că mergea la concerte. Practic, nici nu mai ţin minte de ce a plecat Graţiela din trupă", ne-a mai spus compozitorul. Deşi la vremea respectivă lumea bârfea că totul va fi doar o toană de moment a omului de afaceri, iată că cei doi sunt împreună de şase ani.

E căsătorit cu Graţiela?

Oficial, se ştie că Sorin Ovidiu Vântu nu este în acest moment căsătorit. Procurorii însă spun altfel. Surse au declarat pentru Click! că în rechizitoriu, la capitolul date personale, este trecut drept „căsătorit".

Să se fi însurat el oare cu Graţiela, în mare secret? Fosta componentă a trupei Amadeus nu şi-a schimbat însă numele şi nici nu figurează ca şi persoană căsătorită în documentele oficiale.

Vântu a avut la activ două căsnicii şi are doi copii, o fată şi un băiat. Despre prima soţie nu se cunosc prea multe lucruri. Angelica, cea de-a doua doamnă Vântu, a fost căsătorită cu omul de afaceri 14 ani.

A înaintat divorţ în 2001, chiar în toiul scandalului FNI. A cerut iniţial jumătate din averea soţului, apoi a declarat că nu mai vrea nimic la partaj.

SOV este de 5 zile în spital

Sorin Ovidiu Vântu, omul de afaceri cu o avere estimată de Forbes la circa 200 de milioane de euro, este în prezent internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat în urmă cu cinci zile, după ce a acuzat dureri de inimă. Este supus unor investigaţii amănunţite. Iubita lui, Graţiela, a venit zilnic la spital şi a stat ore-n şir cu Vântu.

Vezi şi:

Vîntu: «Războiul real a început cu Băsescu când am început să ne luăm de Ioana Băsescu, să o f... pe aia în gură»

Vântu, internat de urgenţă la Spitalul Floreasca!

Vîntu: "Uneori Băsescu îmi este simpatic, dar nu e bun de preşedinte"

Sorin Ovidiu Vîntu a fost trimis în judecată

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net