Vica a sărbătorit banii de la Piţi într-o vacanţă, pe Litoral

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După aproape doi ani de „războaie" la tribunal, Vica Blochina, fosta amantă a selecţionerului Victor Piţurcă, poate răsufla uşurată. Fiul ei, Edan, recunoscut de antrenor de abia în vara acestui an, a primit de la tatăl său pensia alimentară cuvenită. Pentru că au scăpat de griji, prezentatoarea tv şi băiatul de şase ani se relaxează zilele acestea la mare.

Telenovela Vica Blochina - Victor Piţurcă pare că se apropie de sfârşit, după ce antrenorul i-a plătit fostei sale iubite aproximativ 50.000 de euro pesie alimentară pentru fiul său. Fericită că a obţinut ce şi-a dorit - ca Edan să fie recunoscut oficial de selecţioner şi pensie de întreţinere până ce băiatul ajunge la vârsta de 18 ani - Vica a decis să merită o vacanţă. Cum este şi în pauză cu emisiunea „Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2, unde este coprezentatoare, fosta dansatoare din Lituania şi-a luat copilul şi l-a dus la mare. Nu peste hotare, ci pe Litoralul românesc, la Mamaia.

Blonda este foarte fericită că fiul ei va primi pensie alimentară de la Victor Piţurcă, până când va împlini 18 ani

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„Aveam mare nevoie de câteva zile de linişte. Anul acesta, ca şi 2012, a fost extrem de aglomerat şi agitat. Am programat vacanţa asta şi pentru Edan pentru că voiam să-l duc la mare. Îi place la nebunie să stea în apă şi vreau să-i fac toate poftele", a declarat Vica Blochina, în exclusivitate pentru Click! Blondina a ales să meargă în staţiunea Mamaia şi alături de familia lui Andrei Duban, partenerul ei de emisiune de la Antena 2. „Sunt în vacanţă şi nu mi-am făcut un program pentru aceste zile. În principiu vreau să stau la plajă, să mă relaxez, să citesc şi să petrec timp cu Edan", a mai precizat Vica.

Frumoasa lituaniancă este foarte fericită alături de băieţelul ei, lucru ce se poate uşor observa din imaginile alăturate.

Piţurcă a dat banii de frica închisorii

Timp de doi ani, Victor Piţurcă a ţinut cu dinţii de bani, însă în momentul în care a existat riscul să facă închisoare, a rezolvat situaţia imediat. Fosta sa amantă a făcut plângere penală, acuzându-l de abandon de familie, iar selecţionerul ar fi putut plăti cu libertatea dacă nu ar fi virat aproximativ 50.000 de euro în contul mamei copilului lui. Antrenorul a obţinut oricum în instanţă o diminuare substanţială a cuantumului pensiei alimentare, de la 8.900 la 2.600 euro.

Citiţi şi:

EXCLUSIV Piţurcă riscă puşcăria pentru că şi-a abandonat copilul!

Exclusiv! Reacţia virulentă a Vicăi după ce a aflat că Piţurcă vrea să-i ia copilul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net