Vica lui Piţurcă, sejur fără fiţe, la cort

2 septembrie 2012
image
Vica lui Piţurcă şi-a aranjat singură cortul în care a dormit

Victoria Blochina (37 de ani), fosta amantă a lui Piţurcă, şi fiul lor, Edan (5 ani), au petrecut timp de trei zile la Braşov. Acolo, Vica a dormit în cort, a făcut exerciţii yoga şi a ţinut regim vegetarian.

Frumoasa Victoria Blochina ţine la sănătatea ei şi încearcă tot soiul de tratamente naturiste. Ea s-a înscris de curând la Centrul Anahata, unde se practică yoga, şi împreună cu antrenorii ei a plecat la munte, în localitatea Peştera, din Braşov.

Vica lui Piţurcă a petrecut trei zile pe culmile muntoase, însă nu s-a cazat la o pensiune, ci a dormit într-un cort. Blonda şi-a luat şi fiul în mica excursie, însă acesta, pentru că e prea mic, a dormit la hotel.

Blonda a dormit în natură la îndemnul antrenorilor de yoga

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În acest sejur, Vica a renunţat complet la carne, s-a trezit în fiecare zi la 06.00 dimineaţa şi cât a fost ziua de lungă a făcut exerciţii.

„Este extraordinar ce fac ei aici. Sunt oameni specializaţi, care ştiu ce trebuie să faci şi cum îţi ajută organele fiecare exerciţiu pe care îl execuţi", a declarat Vica, în exclusivitate, pentru Click!

Pentru cele trei zile petrecute pe munte cu antrenorii, Victoria Blochina a scos din buzunar 400 de lei. Chiar dacă au mai muşcat-o ţânţarii, blonda a rezistat eroic şi nu a făcut fiţe.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png