VIDEO Interviu cu Florin Salam: «Când consumam droguri, pierdeam la cazino, umblam prin cluburi, mă îmbătam»

Ultima actualizare:

Într-un interviu difuzat la Observatorul Antenei 1, Salam a spus că a căzut pradă tentației de a se droga după ce și-a pierdut soția.

“Mă doare în suflet, știu că am foarte mulți fani care mă încurajează, vreau să îmi văd copilașii bine. Un om care te iubește, te înțelege. Dar eu nu vreau să mă și aprobe. Spun doar atât: nu greșiți cum am greșit eu! Lumea tot vorbea și eu am ieșit cu treaba asta ca să nu mai greșească nimeni. Aruncați drogurile la gunoi!”, a spus Salam la Antena 1.

Povestirile manelistului despre perioada în care drogurile îi guvernau viața sunt absolute năucitoare. “Când consumam, pierdeam la cazino, umblam prin cluburi, mă îmbătam, stăteam cu o fată de vorbă. Eram în perioada greșelilor. Nu am consumat frecvent. Se întâmpla, eram supărat. Se întâmpla să îmi fie greu, îmi era dor de soția mea”, a explicat Salam, care susține că s-a lecuit definitiv de “praful alb”. 

“Nu știu dacă mă linișteau. Mai bine mergeți la biserică, vorbiți cu părinții, plângeți în fața lor. Există oameni care nu pot să-și revină așa cum eu am făcut-o. Nu o să mă mai droghez niciodată. Am motive să nu mai fac asta. Mă așteaptă o viața frumoasă, am copii. Am făcut un spectacol antidrog. Oameni buni, nu faceți ce am facut eu cândva, oricât de supărați ați fi. Eu am clacat, am greșit. Azi, sunt bine. Am greșit o dată, am știut. Eu chiar pot să trăiesc o viață frumoasă chiar și fără soția mea. Sunt un artist iubit. Cel mai tare drog este când ești iubit de oameni”, a mai spus Florin Salam la Antena 1.

El a rememorat  perioada grea în care a fost nevoit să înfrunte cea mai mare dramă a vieții lui: moartea soției sale. “Când simțeam că clachez, plecam din țară. Am simțit că îmi pierd mințile când a murit soția mea. Pentru mine nu mai existau petreceri. Unii se distrau, erau cu soțiile, eu eram singur, fără soția mea. Atunci am greșit”, a adăugat cântărețul.

«Florin Salam se droga şi înainte de moartea soţiei!» Vezi cine face aceste declaraţii

Florin Salam a compus un cântec sfâşietor într-o singură noapte, după scandalul drogurilor! Ascultă-l aici!

Sora lui Florin Salam a aruncat bomba: «El a vrut să plece din ţară!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Luna capsunilor jpeg
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
butoaie vin pivnita jpg
image png
Lamborghini Veneno  Roadster  (1) jpg
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
saptamana modei paris profimedia (2) jpg
o euro png
image
actualitate.net
image
actualitate.net