VIDEO Surpriză mare pentru Doroftei! JerryCo & Alex Vasilache lansează piesa «Campion»


    Leonard Doroftei şi JerryCo
Leonard Doroftei şi JerryCo

Rapperul JerryCo a lansat videoclipul piesei sale «Campion», un featuring cu Alex Vasilache.

Pentru a realiza un videoclip care sa spuna o poveste reala, rapperul a apelat la ajutorul lui Leonard Doroftei. Faimosul campion de box a acceptat bucuros provocarea, declarand “Piesa este facuta pentru cei care au fost campioni si care isi doresc ca altii sa duca marea performanta mai departe decat au facut-o ei.”

    Videoclipul prezinta ideea de “predare a stafetei catre urmatoarea generatie”. In clip apare tanarul boxer Alberto Biro, campion in Portugalia si medaliat in Romania, iar Doroftei, alias "Mosul", este cel care il antreneaza. Cel din urma preia stafeta de la Titi Prosop.Experienta traita la filmari i-a facut o mare placere fostului campion mondial, mai ales ca nu au existat incidente neplacute.

    Ca rasplata pentru tot efortul depus in cadrul filmarilor, JerryCo i-a oferit marelui boxer, primul cadou aniversar: povestea vietii lui, in cadre si note.

«Am auzit de JerryCo, dar nu il cunoscusem inca. Este un baiat care isi doreste sa faca ceva in muzica. Vei vedea in clip o poveste de viata plina de sacrificii, dar depasite de satisfactii. Ma reprezinta! Piesa este facuta pentru cei care stiu ca viata este o lupta. Tema si povestea este senzationala. V-o spun din suflet», declara Leonard Doroftei.VIDEO

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
shakira frauda gettyimages 492044333 jpeg
imelda staunton netflix jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg