VIDEO Tensiuni între Angela Gheorghiu şi Holograf! Despre ce este vorba

simeon stalpnicul png

La scurt timp după ce Click! a anunţat în exclusivitate faptul că Angela Gheorghiu are un nou iubit iar acesta a vorbit despre relaţia lor, soprana face o serie de declaraţii la adresa trupei Holograf care sunt de-a dreptul neaşteptate.

Astfel, după colaborarea dintre ea şi cei de la Holograf de acum doi ani, pentru melodia i "Nu mai e timp!", în clicpul căreia a apărut şi Angela Gheorghiu, soprana susţine că nu este deloc mulţumită de rezultat.

"În ultima vreme, mi-am dat seama că pot să fac ceva cum vreau eu, şi nu cum impune o formaţie. Că am făcut cu Holograf un clip şi eu m-am dus, pur şi simplu, acolo şi au făcut ce au vrut în mintea lor… Bineînţeles, nu era pe gustul meu, se înţelege. Am acceptat din prietenie, dar nu este Angela. A fost o Angela foarte, cum să spun, altruistă. Mi-au plăcut foarte mult şi mesajul, şi melodia, dar... mă rog, eu am muncit foarte mult la melodie, i-am ajutat cu sunetul, cu orchestraţia. Totul e făcut de mine, în orice caz", a spus Angela Gheorghiu.

Edi Petroşel, bateristul formaţiei Holograf, a recunoscut că a rămas mască atunci când a auzit ceea ce a spus Angela Gheorghiu.

«Dacă soprana şi-a declarat nemulţumirea faţă de filmarea realizată alături de Holograf, membrii trupei susţin că n-au ştiut că Angela Gheorghiu ar fi avut vreo problemă legată de clipul filmat împreună. "Mă surprind afirmaţiile Angelei Gheorghiu şi rămân cu surprinderea… Nu prea am ce să comentez, îmi pare rău dacă a fost nemultumită şi ne spune asta după doi ani. Atunci a fost foarte încântată. De fapt, ea şi-a dorit colaborarea mai mult decât noi. Dar, ştiţi cum e, Dumnezeu le aşază în pagină pe toate, fără nicio excepţie. Noi ne vedem de viaţa noastră, frumoasă, zic eu. Niciodată nu s-a pus problema ca, în vreun fel, cariera noastră să depindă de colaborarea, bună sau rea, cu Angela Gheorghiu. Cariera noastră e doar a noastră, şi cu ea, şi fără ea!», a declarat, pentru www.ziarulring.ro Edi Petroşel.

simeon stalpnicul png

VIDEO

cub andreea esca png
cub kassandra rotariu png
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Cutremur Turcia, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg