Kate Middleton și Prințesa Charlotte au furat toate privirile la slujba de Paște! Ce rochii frumoase au purtat

17 aprilie 2022 13:05   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton și Prințul William, alături de alți membri ai Casei Regale a Marii Britanii au participat la tradiționala slujbă de Paște. Regina a fost marea absentă de la eveniment, însă Prințesa Charlotte a reușit să atargă toate privirile celor prezenți. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fiecare apariție a lui Kate Middleton este una extrem de calculată, iar vestimentația ducesei este întotdeauna aleasă în concordanță cu evenimentul la care participă. Duminică, pe 17 aprlie, Kate Middleton a oferit o nouă lecție de stil.

Citește și: Regina Elisbaeta a II-a, din ce în ce mai slăbită 

Ducesa a participat la tradiționala slujbă de Paște alături de soțul său, Prințul George și Prințesa Charlotte, Între marii absenți s-au numărat Prințul Louis, mezinul familiei și Regina Elisbaeta a II-a, care a preferat să asculte slujba la o capelă din interiorul Palatului Windsor. 

Kate Middleton a purtat o ținută bleu. Un palton de culoarea cerului senin, o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță, cu toc amețitor și o pălărie de un albastru puțin mai închis ca nuanță. Machiajul a fost unul minimal, iar cel mai important accesoriu pe care l-a purtat ducesa a fost zâmbetul larg. Nici Prințesa Charlotte nu s-a lăsat mai prejos și a urmat exemplul mamei sale. Charlotte, în vârstă de șase ani, a avut o ținută asortată cu cea a mamei sale, formată dintr-o rochiță bleu și un puloveraș albastru închis. 

Prințul William și fiul său, George, în vârstă de opt ani, s-au prezentat îmbrăcați în clasicul costum, cu cravată și pantofi negri. Surprinzător este că George a crescut considerabil și nu mai seamănă aproape deloc cu versiunea sa din copilărie. Puștiul s-a înălțat și nu mai are fălcuțe, însă este la fel de simpatic. 

Vezi și: Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a se deteriorează 

Regina Elisabeta a II-a nu a putut participa la eveniment pentru că în ultima perioadă a acuzat dificultăți în a merge, iar mobilitatea suveranei nu este dintre cele mai bune. Probabil are nevoie de un timp de repaos, așadar a decis să se menajeze,Suverana a participat la slujba de Paște, dar în intimitatea Palatului Windsor, la o mică capelă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe