Mihai Bobonete, descris în termeni duri de Cabral! Ce a putut spune în direct

20 iulie 2022 8:19   PrimeTime

O nouă emisiune va fi difuzată din toamna aceasta de PRO TV. Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici" va face parte din grila de toamnă, iar Adela Popescu și Cabral Ibacka sunt cei care îl vor prezenta. Cei doi au fost invitați în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde au făcut spectacol și au avut un schimb savuros de replici. 

Adela Popescu și Cabral Ibacka au fost invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță. Prezentatorii „Sunt celebru, scoate-mă de aici" au acceptat să participe la provocarea sosurilor iuți și au făcut dezvăluiri picante, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Nu Cabral a fost cel care s-a aflat în centrul atenției, ci Adela Popescu, care a făcut o glumă deocheată, în direct, spre amuzamentul și stupefacția celor prezenți. 

Citește și: Adela Popescu și Cabral, legați de o prietenie de 20 de ani 

Iar amuzamentul nu s-a oprit aici! Adela Popescu a dezvăluit că, dacă nu ar fi format un cuplu alături de Radu Vâlcan, probabil că cel care îi este coleg acum, Cabral, i-ar fi atras atenția și intrat în grații. Desigur, totul a fost spus pe un ton de glumă, iar nimeni nu s-a supărat pentru observațiile făcute! 

Ar putea să te intereseze și: „Pentru ce sumă ar participa Bianca Drăgușanu la Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Mihai Bobonete, descris în termeni duri de către Cabral 

Nici Cabral nu s-a abținut deloc de la comentarii! Provocat să enumere trei cuvinte negative care l-ar putea descrie pe Mihai Bobonete, Cabral nu a stat prea mult pe gânduri și a declarat scurt și la obiect: „râgâie, flatulează și nu lasă omul să stea serios niciodată!"

Vezi și: Adela Popescu, primele imagini cu reședința de vis, din Olimp 

Adela Popescu a vehiculat numele Andreei Marin, ca răspuns la una dintre întrebări, însă nu a dorit să menționeze care era întrebarea care o avea drept răspuns, semn că aceasta era una dintre cele mai delicate și nu a dorit să creeze discuții neplăcute!

Adela Popescu și Cabral Ibacka vor prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici". Ea revine cu sezonul numărul doi, după șapte ani de pauză. Vă reamintim că prima ediție a showului a fost câștigată de către Cătălin Moroșanu, după ce și-a disputat finala cu Ruby și Dorian Popa, în anul 2015. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe